Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2018 o 13:38
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dokument André the Giant nám rozpovie príbeh legendárneho wrestlera, ktorý by si hladko podal aj Schwarzeneggera a Hogana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

HBO dorazí so zaujímavo vyzerajúcim dokumentom už budúci mesiac.

Dokumentárny film z dielne HBO André the Giant nám ponúkne možnosť preskúmať život a kariéru jedného z najznámejších wrestlerov.

Objavia sa v ňom aj jeho priatelia a kolegovia, ako Hulk Hogan či Arnold Schwarzenegger. André René Roussimoff sa narodil v meste Grenoble, vo Francúzsku a už ako dieťa vynikal svojimi abnormálnymi rozmermi.

 

V dobe svojej najväčšej slávy meral 224 centimetrov a vážil 240 kilogramov. Veľmi rýchlo sa mu podarilo získať si slávu a uznanie fanúšikov vo wrestlingových kruhoch. Jeho genetická výbava mu však priniesla aj mnohé zdravotné ťažkosti, ktoré ho napokon aj stáli život. 

Okrem wrestlingovej arény sa objavil aj v niekoľkých filmov a sitcomoch. Dokument zrežíroval Jason Hehir a premiéry sa dočkáme 10. apríla (duben) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia