Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018, 14:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Minimum nahoty, maximum krásy. Fotograf zachytáva unikátnu osobnosť každého človeka, ktorý mu zapózuje

REFRESHER KRÁSA
Uložiť Uložené

Krása je veľmi subjektívna vec a Juneau si to dobre uvedomuje.

Nikdy si o ňom nepočul a pravdepodobne by si naňho tak skoro ani nenarazil, pretože na Instagrame dnes letia skôr erotické fotografie. Juneau Wong je fotograf, ktorý sa zameriava najmä na portréty a zachytávanie žien v prirodzených situáciach. Na jeho záberoch by si nenašiel množstvo nahoty, odhalené poprsie či pózujúce zadky v nohavičkách, ale obyčajné ženské aj mužské tváre so všetkými maličkosťami, ktoré by si mohol považovať za nedostatky. Najčastejšie sa venuje práve portétom, ktoré tvoria základ jeho práce, pretože práve pomocou tváre vie najlepšie zaznamenať výnimočnosť človeka.

Juneau pôsobí v americkom Denveri, ale aj v ázijskom Hongkongu a aj keď má na Instagrame len čosi viac ako 1000 fanúšikov, neustále sa snaží svoju tvorbu posúvať dopredu. Ak ti preto nezáleží na tom, či sa pozeráš na obnažené telá, ale zaujímajú ťa skôr ľudia prezentovaní ako unikátne osobnosti, Juneau je tvorcom presne pre teba.    

Domov
Zdieľať
Diskusia