Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 16:39
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

X-Force, temnejší braček X-Men, sa začína natáčať už budúci rok. Film ulovil vynikajúceho scenáristu a režiséra!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Konečne nové informácie o tímovke Deadpoola a Cablea.

Pandémia komiksovej produkcie momentálne zaznamenáva vrchol, a tak nečudo, že producenti naťahajú svoje nenásytné paprče po všetkom, čo má okienka a bublinky a je vhodné na pretavenie do pohyblivej audiovizuálnej podoby.

Premiéra pokračovania uleteného Deadpoola je naplánovaná až na máj, no už tu máme ďalšie čerstvé správy o pripravovanom spin-offe s názvom X-Force.

Podľa portálu Production Weekly by sa malo začať s produkciou v októbri budúceho roka a o réžiu sa postará Drew Goddard, ktorý ma za sebou zaujímavý horror The Cabin in the Woods.

X-Force je špeciálna tajná jednotka mutantov z radov X-Men, ich úlohou je plniť misie, ktoré by mohli poškodiť dobré meno superhrdinov zo školy Charlesa Xaviera. V minulosti k nim patrili mutanti, ako Psylocke, Colossus, Domino, Shatterstar, Wolfsbane, Danielle Moonstar, Archangel, X-23 a iní.

O ich možnom prepojení s druhým Deadpoolom (David Leitch) sme písali tu. O čom však film samotný bude, kto si v ňom zahrá, aké postavičky z X-univerza v ňom uvidíme a akú úlohu v ňom zohrajú Deadpool (Ryan Reynolds) a Cable (Josh Brolin), ktorí X-Force šéfovali v komiksovom kánone, sa zatiaľ príliš nevie.

Vieme však, že po Legion, Gifted a New Mutants to bude ďaľší zásek do sveta x-kových bojovníkov za lepší (prípadne horší) svet. Či pôjde o kvalitné kino alebo ďalšiu generickú komiksovku, aké na nás Hollywood v posledných rokoch chrlí tony, to sa uvidí asi až v roku 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia