Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2018, 12:16
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Youtuber si kúpil smartfón za 40 € a teraz to nikomu neodporúča. Model od firmy Alcatel ponúka návrat do stredoveku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj pre low-end ide vraj o príšernú voľbu.

Tvorcovia YouTube videí sa dnes špecializujú na všemožné žánre. Niekto tvorí vlogy, iný komédiu či letsplaye a ďalší sa zasa špecializuje na videá technického smeru. Medzi takýchto youtuberov rozhodne patrí aj Unbox Therapy, ktorý sa pravidelne zameriava na smartfóny, herné príslušenstvo a gadgety všetkých možných druhov. Známy youtuber už za niekoľko hodín prekoná 10 miliónov odberateľov a v jeho najnovšom počine sa rozhodol zrecenzovať ten najlacnejší smartfón, aký len na internete dokázal nájsť.

Nesmelo pritom ísť o žiadny reselling či už ojazdené zariadenie. Úlohy najlacnejšieho, no pritom úplne nového a nepoužívaného telefónu, sa zhostil Alcatel Ideal, za ktorý musel youtuber zaplatiť 49,99 amerických dolárov, teda približne 40 eur.

Mnoho ľudí je síce nútených voliť low-end smartfóny, no v porovnaní s telefónmi za stovky eur ide naozaj o rapídny skok. Vo videu sa však dozvieš, že sa zariadenie za tak nízku sumu neoplatí a pokiaľ túžiš po lacnom telefóne, za pár desiatok eur zoženieš niekoľkonásobne lepší kúsok, ktorý dokonca aj zvládne zaostriť fotoaparát.

Domov
Zdieľať
Diskusia