Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2018, 3:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Oficiálne: Don’t Breath 2 je na ceste! V pokračovaní skvelého hororu sa vráti Stephen Lang ako slepý masochista

FILMY A SERIÁLY DON'T BREATHE
Uložiť Uložené

Vynikajúci horor Don’t Breathe dostane pokračovanie, na ktorom sa už pracuje.

Don’t Breathe z roku 2016 od Fede Alvareza zaznamenalo veľký kritický, divácky i komerčný úspech. Originálny hororvý film, ktorý sa snažil vyhýbať klišé a skvele pracoval s atmosférou, tmou, tichom a celkovým konceptom o slepom mužovi. Toho sa rozhodli okradnúť traja tínedžeri, pričom to pre nich dopadlo veľmi zle, keďže len tak-tak prežila len jedna z nich. 

Rocky si myslela, že slepca zabila, no ten to prežil a pravdepodobne chystá pomstu. Ako sa k nej slepý muž dostane je pre nás záhadou, no keď tak učiní, zrejme nastane peklo. Práce na pokračovaní načrtol Sam Raimi už minulý rok, kedy hovoril, že majú úžasný nápad pre sequel. 

Práce na ňom práve potvrdil Stephen Lang, ktorý si zahral slepca, vojnového veterána. Vzhľadom na to, že režisér Fede Alvarez naplno zarezáva s pokračovaním ságy Milennium s názvom The Girl in the Spider’s Web (všetky podstatné informácie o snímke nájdete tu), Don’t Breathe 2 nedorazí skôr ako o dva roky.

Iba že by producenti a Fede Alvarez samotní rozhodli, že pokračovanie musí prísť skôr a natočí ho niekto iný. Niečo mi ale hovorí, že sa počká na Alvareza. V každom prípade, my sa už nesmierne tešíme. Našu recenziu prvého dielu si môžete prečítať tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia