Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Svetový formát eventu PLACES + FACES sa vracia na Slovensko. Už túto sobotu ovládne klub IXEL

REFRESHER
Uložiť Uložené

Akcia putuje po zastávkach ako New York, Tokyo, Toronto, Paríž, Los Angeles, Dubaj a po roku sa vracia aj do našich končín.

Skoro presne pred rokom sa chalanom z FCK THEM podarilo do našich končín dostať akciu s titulom PLACES + FACES, ktorá je známa svojím svetovým a zároveň putovným formátom. Po zastávkach ako Tokio, Toronto, Paríž, Los Angeles či Dubaj zakotvila udalosť aj u nás a každý, kto sa zúčastnil, veľmi dobre vie, že pokračovanie jednoducho nemôžeš vynechať.
 
Bude sa konať už túto sobotu - 27.1.2018 v bývalých priestoroch klubu DOLE, dnes už s názvom IXEL klub v Bratislave. Akcia sa oficiálne začína o 22:00, no od 17:00 bude otvorená vrchná časť klubu, takže návštevníci, ktorí pricestujú z iných miest, si budú môcť pripraviť warm up. Na evente vystúpia okrem zakladatela značky P+F Ciesay-a, ktorý vystupuje pod nickom AUX GOD tiež DALYB za F*CK THEMnuri XANAX315. Klub ma limitovanú kapacitu, preto odporúčame prísť v čas. Tradične pri podobnej akcii nemôže chýbať ani ľadovo namrazený Jägermeister, s ktorým neprestávame loviť nové zážitky.
 
Svetový formát eventu PLACES + FACES sa vracia na Slovensko. Už túto sobotu ovládne klub IXEL
 
Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnom facebook evente
 
Domov
Zdieľať
Diskusia