Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2018, 16:16
Čas čítania 0:00
Radka T.

Peter Sagan navštívil pápeža. Františkovi daroval podpísaný dres a bicykel

ŠPORT DIEŤA PÁPEŽ PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po generálnej audiencii sa Sagan stretol s pápežom aj osobne.

Nášho fenomenálneho cyklistu Petra Sagana dnes čakali mimoriadne zaujímavé povinnosti. Spolu s rodinou sa totiž vydal do Vatikánu za samotným pápežom Františkom.

Sagan sa zúčastnil na generálnej audiencii, pričom po nej nasledovala aj súkromná, kde sa cyklista stretol s pápežom osobne. Zaradil sa medzi 150 VIP hostí, ktorí boli pozvaní na oficiálnu audienciu. Zároveň však dostal možnosť stretnúť sa s hlavou cirkvi osobne.

Peter Sagan navštívil pápeža. Františkovi daroval podpísaný dres a bicykel
Zdroj: TASR/AP

Ako informoval portál Pluska, počas návštevy Vatikánu robila Saganovi spoločnosti najbližšia rodina vrátane manželky Katky a synčeka Marlona.

Ako dodáva Pravda, hoci sa najprv špekulovalo o tom, že by mal pápež Marlona pokrstiť, napokon sa tak nestalo. No Sagan hlavu cirkvi obdaroval podpísaným dresom majstra sveta i bicyklom v pápežských farbách s nápisom Francesco. Jeho ďalším programom mala byť návšteva Sixtínskej kaplnky, prehliadka Ríma i stretnutie s fanúšikmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia