Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 14:39
Čas čítania 0:00
Radka T.

V reality šou musí 100 ľudí žiť v dome pre štyroch. Pár postelí a jedna toaleta sú skúškou nervov

ZAUJÍMAVOSTI REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

Vydržať v domčeku s desiatkami ďalších ľudí je veľká výzva.

Už sú to roky, čo sa televízie snažia osloviť divákov pomocou rôznych reality šou. Lenže namiesto obyčajného sledovania toho, ako skupinka ľudí spolu istý čas nažíva napríklad v dome, vymýšľajú spôsoby, ako takýto program zatraktívniť. Ľudí preto posielajú do exotiky či na izolovaný statok. V prípade reality šou Get the F*ck out of my House by sa však dalo hovoriť skôr o návrate do domu, avšak v trochu radikálnejších podmienkach.

Ako informovali české Novinky, cieľom reality šou Get the F*ck out of my House je umiestniť do domu určeného pre štvorčlennú rodinu až 100 ľudí rôznych vekových kategórií a sledovať, ako si s tým poradia. Súťažiaci musia rátať s tým, že v dome je len pár miestností a jedna toaleta.

Množstvo ľudí na jednej kope tak musí riešiť problémy, kde spať, čo jesť a ako vystihnúť tú správnu chvíľu, kedy ísť na záchod. Je totiž jasné, že pri takom počte to ľudí to nebude až také jednoduché. Ale ten, kto to vydrží a ostane v dome ako posledný, si odnesie výhru 100-tisíc eur.

Odporúčané
Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) Víťazka Farmy Lucia Gašparíková: Za správanie k Adamovi sa hanbím. Za jednou vecou si však stojím (Rozhovor) 21. decembra 2023, 10:30

V dome sa má na začiatku tiesniť 55 mužov a 45 žien, pričom každý týždeň si budú spomedzi seba voliť takzvaného šéfa domu. Ten bude mať k dispozícii samostatnú izbu aj s toaletou a kúpeľnou a bude môcť rozhodovať i o tom, kto z domu musí odísť. 

Táto reality šou však nie je až takou novinkou. Ešte v roku 2016 ju vysielali v Holandsku a ani tam nebola núdza o vyhrotené či konfliktné situácie. To všetko pod drobnohľadom niekoľkých kamier a divákov pri televíznych obrazovkách, ktorých podľa všetkého programy takéhoto typu stále zaujímajú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia