Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2017, 11:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Keď matka Seleny zistila, že znovu chodí s Justinom, museli ju hospitalizovať. Vzťah svojej dcéry očividne veľmi prežíva

JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

K Justinovi prechováva rodina Seleny Gomez hlbokú nenávisť.

Kostrbatý a prerušovaný vzťah Justina Biebera a Seleny Gomez mal už mnoho prestávok i zjednotení a ani tí najväčší závisláci na showbiznise už nepociťujú vzrušenie, keď sa ich vzťah znovu spojí alebo rozdelí. 23-ročná speváčka už je niekoľko týždňov opäť s Justinom a podľa portálu TMZ spolu navštevujú i partnerské terapie pre páry. Očividne sa tak snažia o beh na dlhé trate, no to nemusí byť v súlade s plánmi Seleninej matky, ktorá, sledujúc počínanie svojej dcéry, prežíva poriadne starosti.

Všetko pochádza najmä z operácie obličiek, ktorú musela Selena nedávno podstúpiť - podľa matky Mandy si teraz zaslúži dlhé obdobie oddychu bez akýchkoľvek starostí a nepríjemností. A síce jej matka Mandy pre médiá prezradila, že necháva Selene voľnú ruku na prehodnocovanie vlastných vzťahov, očividne všetko poriadne prežíva, pretože keď sa dozvedela o znovu obnovenom vzťahu, musela po ňu prísť sanitka, ktorá ju odviezla do najbližšej nemocnice, keďže utrpela silný šok, a to aj napriek tomu, že ho naň pripravila predchádzajúca hádka so Selenou, práve o výbere jej nastávajúceho priateľa. TMZ navyše špekulujú, že za Mandyným kolapsom môže byť aj nepriaznivý názor Seleninej rodiny na jej vzťah, ešte v októbri sa totiž jej anonymný príbuzný vyjadril nasledovne: "Justin je divý človek a nikdy ho nebudeme akceptovať. Kým sa s ním čo i len rozpráva, poškodzuje nielen svoje okolie, no i seba."

Domov
Zdieľať
Diskusia