Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 12:29
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Sylvester Stallone nakoniec druhého Creeda nezrežíruje. Miesto prenechal mladému tvorcovi, ktorý bude vraj lepšie sedieť k hlavnej postave

FILMY A SERIÁLY CREED 2
Uložiť Uložené

Všetci veria, že ide o správne rozhodnutie.

Aj keď sme vás ešte v októbri informovali, že o režírovanie Creed II sa postará samotný Sylvester Stallone, dnes je tomu už celkom inak. Podľa portálu Variety bude mať pokračovanie boxerského príbehu na starosť mladý filmár Steven Caple Jr. (The Land). Ten sa však stále bude riadiť scenárom od Stalloneho a Cheo Hodari Cokera (Luke Cage). Riaditeľ MGM Jonathan Glickman sa vyjadril následovne: „Nemôžeme byť viac šťastnejší a nadšení zo spolupráce, ktorú Steven, Sly, Michael a všetci producenti budujú. Kombinácia Stevenovho talentu a vízie ho činia dokonalým režisérom pre pokračovania Rockyho príbehov.

Nový režisér Steven Caple Jr. prezradil: „Je to česť byť súčasťou takej ikonickej série. Mike, Sly a Tessa sú mimoriadne talentovaní a prinášajú niečo výnimočné pre dnešnú kultúru. Teším sa na vstup do tejto rodiny.“ Nakoniec, producent Irwin Winkler verí, že mladý režisér prinesie so snímkou Creed II výsledok, ktorý otrasie celým svetom. Produkcia filmu začne vo Philadelphii v marci (březen) budúceho roku. O ďalších informáciach sa dočítate v tomto vlákne. Premiéra je v USA stanovená na 21. novembra (listopad) 2018.  

Domov
Zdieľať
Diskusia