Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 9:31
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Natáčanie House of Cards bude pokračovať budúci rok. Čo sa stane s Kevinom Spaceym a pôjde o úplne poslednú sériu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Koniec bude síce o niekoľko epizód kratší, ale o to lepšie, alebo nie?

O situácii ohľadom úspešného seriálu House of Cards z dielne Netflixu sme vás už niekoľkokrát informovali. Celý škandál ohľadom sexuálnych obvinení proti hlavnej hviezde Kevinovi Spaceymu viedlo k celkovému odstráneniu postavy zo seriálu. O dočasnom pozastavení produkcie sme vás informovali už začiatkom novembra tuNetflix práve ohlásil, že produkcia seriálu bude pokračovať budúci rok a Robin Wright (Claire Underwood) sa stane hlavnou hviezdou. Šiesta séria bude pre seriál tou poslednou a pôjde o rýchle ukončenie. Bude totiž obsahovať len 8 epizód namiesto zvyčajných 13.

Netflix sa vyjadril následovne bez žiadnych vedľajších komentárov: „Sme nadšení, že fanúšikom prinesieme záver série.” Zatiaľ je ale nejasné, či séria stihne svoju plánovanú premiéru na rok 2018. Rovnako zostáva záhadou, ako sa tvorcovia zbavia hlavnej postavy. S najväčšou pravdepodobnosťou však pôjde o náhlu smrť mimo obrazovky. Čo sa týka celej série, tak Netflix má v pláne už 3 spin-offy. Jedným z nich by mal byť o vedľajšej postave Dougovi Stamperovi písaný Ericom Rothom. 

Natáčanie House of Cards bude pokračovať budúci rok. Čo sa stane s Kevinom Spaceym a pôjde o úplne poslednú sériu?
Zdroj: Netflix

Domov
Zdieľať
Diskusia