Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 11:01
Čas čítania 0:00
Jana S.

Neuveriteľné premeny britského make-up artistu ti vyrazia dych. Jennifer Lawrence či Ellen DeGeneres pre neho nie sú žiadny problém

MÓDA MAKE-UP
Uložiť Uložené

Je naozaj ťažké uveriť, že ide len o make-up a nie pomoc Photoshopu.

Sila make-upu je neuveriteľná vec a Elliot Joseph Rentz, AKA Alexis Stone vie, ako ju využiť vo svoj prospech. Rodák z Brightonu má úžasnú schopnosť premeniť sa na ľubovoľnú známu osobnosť. Pred dvoma rokmi si založil Youtube kanál, kde uverejňuje tutoriály na premeny, ktoré niektorých ľudí zmiatli tak, že odmietajú uveriť, že nejde o Photoshop. Tajomstvo je v strategickom kontúrovaní tváre a zvýrazňovaní jej častí.

Hviezda Instagramu @thealexisstone sa s líčením stretol po prvýkrát vo svojich 15 rokoch, keď si prekrýval teenegerské nedostatky na tvári korektorom od MAC. O dva roky neskôr si vyskúšal premenu na "drag queen", čo je osoba (zvyčajne ide o mužov) líčiaca sa a obliekajúca ako opačné pohlavie. Už v detstve nosil šaty pre Popolušku a červenú parochňu. Jeho matka ho v láske k make-upu vždy podporovala a vďaka nej si nepripadal ako "mimozemšťan".

Jeho prvou celebritnou transformáciou bola modelka a speváčka Amanda Lepore. Až od júna tohto roka sa začal viac zameriavať na premeny na osobnosti zo sveta filmu, hudby a showbiznisu. Každý takýto make-up počin trvá 30-50 minút. Niekedy je sám prekvapený, ako sa jeho premeny podobajú na originály. Pár osobností sa dokonca dobre bavilo na talente Alexisa. 

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Podľa jeho slov je najťažšie zobraziť mladé osobnosti a modelky, ako napr. Kylie Jenner. Sú krásne, ale nemajú až také výrazné črty a charakteristické prvky, ako napríklad Goldie Hawn alebo Donatella Versace. A síce to nerobí kvôli tomu, aby zaujal samotné osobnosti, mnohé z nich sa mu ozývajú a reagujú na jeho výtvory. Kat Von D ho prekvapila tým, že to pre ňu bola česť stať sa jeho predlohou a americká make-up hviezda Jeffree Star si ho dokonca pozval do videa.

Dôkaz o talente britského make-up artistu nájdeš dole ⇓

Leonardo DiCaprio

Jennifer Lawrence

 

Madonna

Ariana Grande

Ellen DeGeneres

Queen Elizabeth

Anna Wintour

Michael Jackson

Donatella Versace 

Goldie Hawn 

Johnny Depp


Justin Bieber

Jeremy Meeks 

Jeffree Star

Kylie Jenner 

Cher

Blogerky a youtuberky Jacklin Hill, Nikkie Tutorials, Gigi Gorgeous

Domov
Zdieľať
Diskusia