Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2017, 20:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nový film Quentina Tarantina, ktorý nám rozpovie príbeh na pozadí brutálnych vrážd skupiny Charlesa Mansona, už má dátum premiéry

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Produkcia začne budúci rok, kedy sa však dočkáme samotného filmu?

Novinka Quentina Tarantina možno ešte nemá názov, ale rozhodne už má dátum premiéry. Po tom, čo sa režisér rozhodol zveriť svoj film štúdiu Sony, bolo oznámené, že v kinách sa ho dočkáme 9. augusta (srpen) 2019.

Deviata Tarantinova snímka nás zavedie do roku 1969 a jej hlavným hrdinom bude televízny herec, ktorý by rád urobil kariéru vo filmovom biznise. Podobný cieľ má aj jeho najlepší kamoš. Ten je zároveň kaskadérskym dvojníkom hlavného hrdinu. Hrozná vražda Sharon Tate a ďalších ľudí, ktorú nariadil psychopat Charles Manson, sa odohráva na pozadí hlavného príbehu. Podľa posledných správ by sa snímka mala najviac blížiť kultovej gangsterke Pulp Fiction.

Nový film Quentina Tarantina, ktorý nám rozpovie príbeh na pozadí brutálnych vrážd skupiny Charlesa Mansona, už má dátum premiéry
Zdroj: Miramax

Tarantino plánuje začať nakrúcať budúci rok. V kinách sa tak pobije o priazeň s chystanou disneyovkou Artemis Fowl (podľa Eoina Colfera). Zatiaľ sa ale nezdá, že by si tieto dva projekty príliš konkurovali, keďže oba cielia na úplne iný typ diváka. Kto si však v novej tarantinovke zahrá? Zatiaľ máme k dispozícii len dohady. V role Sharon Tate je favorizovaná Margot Robbie, ale okolo projektu sa motajú aj také zvučné mená, ako Leonardo DiCaprio, Brad Pitt či Tom Cruise.

Domov
Zdieľať
Diskusia