Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2017, 13:28
Čas čítania 0:00
Radka T.

Ryanair dostal konkurenciu. Do Londýna bude z Bratislavy lietať už aj Wizz Air. Sľubuje superlacné letenky

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Cestujúcich dopraví Wizz Air na letisko v Lutone, lietať tam má denne od budúceho roka.

Ďalšia skvelá správa pre Slovákov, ktorí radi cestujú letecky za lacný peniaz. Z Bratislavy sa bude dať od budúceho roka dostať do Londýna už aj leteckou spoločnosťou Wizz Air. Sľubuje letenky už od necelých 30 eur.

Najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe otvorí priame letecké spojenie medzi Bratislavou a letiskom Londýn-Luton, a to od 20. júna 2018, informuje webová stránka bratislavského letiska.

Letenky sa budú dať zohnať od 29,99 eur. Do Londýna sa pritom dá dostať aj vďaka inej nízkonakladovke Ryanair, tá však lieta na letisko Stansted. Lietadlá spoločnosti Wizz Air cestujúcich dopravia do Lutonu, obe letiská sú od Londýna vzdialené približne rovnako. 

Ryanair dostal konkurenciu. Do Londýna bude z Bratislavy lietať už aj Wizz Air. Sľubuje superlacné letenky
Zdroj: Pixabay

Wizz Air sľubuje lety aj ďalších zaujímavých destinácií. „Cestujúci z Bratislavy budú môcť využiť v budúcom roku 6 leteckých liniek Wizz Airu – do Skopje, Kyjeva, Varšavy, Sofie, Tuzly a už aj novú linku do Londýna-Lutonu,“ vymenoval ďalšie možnosti generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika Jozef Pojedinec.

Hovorkyňa Wizz Air Sorina Maria Ratz dodala, že táto spoločnosť zaznamenáva na Slovensku významný rast a Slováci si ju čoraz viac obľubujú. 

Wizz Air ponúka letecké spojenia do 8 krajín z troch slovenských miest, okrem Bratislavy ešte z Košíc či Popradu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia