Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 23:22
Čas čítania 0:00
Jana S.

Rozprávková svadba svetovej tenistky Sereny Williams v New Orleans. Ktorý módny dom má na svedomí jej svadobné šaty?

MÓDA MÓDA SVADBA
Uložiť Uložené

Svadba sa odohrala v tajnosti, ale niečo predsa tenisová hviezda prezradila na svojom Instagrame.

Serena si zamkla pusu na zámok, pokiaľ sa jednalo o svadbu, ktorá sa odohrala vo štvrtok večer. Veľkolepá udalosť sa konala v Centre súčasného umenia v New Orleans, ktoré má rozlohu 929 metrov štvorcových. Tenistka nič nenechala na náhodu a kvôli súkromiu a utajeniu svadby uzavreli celú ulicu a prominentní hostia museli odovzdať všetky svoje mobilné telefóny, fotoaparáty a kamery. Práva na exkluzívne fotografie zo svadby získal len americký magazín Vogue.

Williams si na svadbe obliekala troje šaty. Na oficiálnej časti zažiarila  v dlhej dramatickej bielej róbe bez ramienok s obrovskou sukňou. Šaty boli jednoduché s dlhým závojom. Pod ne sa podpísala kreatívna riaditeľka módneho domu Alexander McQueen, Sarah Burton. Plecia jej prekrývala jemná dlhá transparentná pelerína. 

Na recepciu si čerstvá mamička len jedenásť týždňovej dcérky Alexis Olympie prezliekla šaty zdobené pierkami a perličkami od značky Versace. Talianskej luxusnej módnej spoločnosti je 23-násobná grandslamová šampiónka verná už dlhšiu dobu, preto sa predpokladalo, že jedny zo šiat budú práve tejto značky. Serena sa objavila v šatách od talianskeho dizajnéra na Met gala a dokonca aj na prvej oficiálnej udalosti na červenom koberci po narodení dcérky.

Neskôr dlhú róbu vymenila za kratšiu. Šaty boli podobné tým, ktoré nosí na kurte, mali krátku sukňu z bieleho peria a vrchná časť bola rovnako dizajnovaná ako predchádzajúce šaty Versace. Luxusné sandáliky na after party nahradila teniskami značky Nike, ktoré boli zdobené kryštálikmi. Ženích Alexis Ohanian, spoluzakladateľ sociálnej siete Reddit, mal na ceremónii tmavomodré zamatové sako, košeľu z dielne Emporio Armani a 14 karátové manžetové gombíky Gucci.  Na recepcii vymenil sako za klasické smokingové.

Celá svadba bola prispôsobená maličkej dcérke, ktorej sa rodičia snažili venovať dostatok pozornosti. Miliónovej udalosti sa zúčastnilo mnoho prominentných hostí. Nechýbala šéfredaktorka Vogue, Anna Wintour, raper Jay Z so speváčkou Beyoncé, herečka Eva Longoria, Kim Kardashian, tenistka Caroline Wozniacki, herečka a priateľka princa Harryho Meghan Markle, či speváčky Ciara a Kelly Rowland.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Na svadbu a celú recepciu dohliadal svadobný dizajnér Preston Bailey a niesla sa v téme Kráska a zviera. Prekvapením večera bol okrem iného aj obrovský vintage kolotoč a hostia si ako darček odniesli jednu zo zlatých napodobenín grandslamových trofejí americkej tenistky. Dokonalú udalosť zachytili fotografi magazínu Vogue, Bobby Digital a Erica Melissa.

Domov
Zdieľať
Diskusia