Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017 o 1:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Goodfellas na korčuliach. Aj tak kritici označujú šialený biografický film s Margot Robbie ako excentrickou krasokorčuliarkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po zaujímavom debutovom traileri prichádza aj red band trailer, ktorý vás zaručene navnadí do kina.

Len nedávno sme vám priniesli debutové zábery z biografického filmu I, Tonya, ktorý určite nebude na 100% založený na skutočných udalostiach. Bývalá krasokorčuliarka Tonya Harding si však pri jeho pozeraní zrejme spomenie na veľa vecí zo svojho života. Dnes tu máme aj red band trailer, čiže necenzurovaný pohľad na snímku, ktorú mnohí chvália do nebies, rovnako ako výkon Margot Robbie v hlavnej role. 

Tonya Harding si v roku 1994 mala za pomoci svojho ex-manžela a bodyguarda najať istého Shana Stanta, aby eliminovali Hardingovej najväčšiu rivalku z amerického krasokorčuliarskeho tímu, Nancy Kerrigan. Stant mal Nancy zlomiť pravú nohu, čo sa mu však nepodarilo. Po útoku mala ale vážne zranenú stehennú kosť, kvôli čomu bola Kerrigan nútená odstúpiť zo súťaže, ktorú Tonya vyhrala, čo jej zabezpečilo postup na olympijské hry.

Režíruje Craig Gillespie (Miliónový nadhazovač, The Finest Hours) a okrem Robbie uvidíme hercov, ako napríklad: Sebastian Stan, Mckenna Grace, Allison Janney, Julianne Nicholson, Bojana Novakovic či Caitlin Carver. Premiéra je naplánovaná na 8. december, v Česku a na Slovensku ale zatiaľ ohlásená nebola. 

Goodfellas na korčuliach. Aj tak kritici označujú šialený biografický film s Margot Robbie ako excentrickou krasokorčuliarkou
Domov
Zdieľať
Diskusia