Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 11:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Prostitútka Slováka vylákala za zastávku MHD a popri sexe ho okradla o 1700 eur. Nejde o jediný prípad, v ktorom ženy použili šikovný trik

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Slovenské prostitútky si pri práci ešte aj privyrábajú krádežami.

Na Slovensku sa podľa všetkého rozmáha nový trik medzi pracovníčkami najstaršieho remesla. Policajti riešili kuriózny prípad z Prešova, pretože na linku 158 im zavolal nahnevaný muž so slovami, že ho pri autobusovej zastávke oslovila žena a ponúkla mu sex, s čím súhlasil, ale netušil, do čoho sa púšťa. Za zastávkou sa prostitútka popri sexe rozhodla muža okradnúť, a tak mu zo zadného vrecka ukradla mobilný telefón a z predného zase peňaženku. Muž si chvíľu neuvedomoval, čo sa vlastne stalo, a prázdne vrecká objavil až po tom, čo žena utiekla. Policajtom vysvetlil, že prišiel dokopy približne o predmety za viac ako 1700 eur, a preto musela byť prostitútka s dlhými prstami celkom spokojná.

Nejde pritom o jediný prípad kradnúcej prostitútky za posledné obdobie, pretože na prešovskej autobusovej stanici sa stal obeťou aj ďalší muž zo Svidníka. Medzi nástupišťami narazil na neznámu ženu, aj keď nevedno, či išlo o rovnakú páchateľku, a aj keď ku samotnému sexu nedošlo, stihla sa okolo neho obšmietať a popri dotykoch prišiel zo zadného vrecka o peňaženku. Škoda druhého poškodeného síce dosiahla len 60 eur, ale v Prešove si očividne treba dávať pozor na to, s kým sa muži pustia do reči.  

Prostitútka Slováka vylákala za zastávku MHD a popri sexe ho okradla o 1700 eur. Nejde o jediný prípad, v ktorom ženy použili šikovný trik
Zdroj: Bergner/Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia