Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017, 21:07
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Čokoládová kráska, obľúbená plus-size modelka aj kópia Kylie Jenner. Desať krásnych žien, ktoré stoja za pozretie

Uložiť Uložené

Rôzne typy postáv, rôzne farby pleti, rôzne národnosti, no jedno majú predsa len spoločné - atraktívny zovňajšok.

Po letnej várke dvanástky krásnych žien na nás čaká pokračovanie, a my tak opäť raz vyrážame za hranice našej krajiny a spoločne sa pozrieme na ďalšie slečny, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Minulý výber sa (aj podľa vašich reakcií) vydaril, no poniektorým z vás v ňom chýbali krivky, čo sa v dnešnom zozname pokúsime napraviť. Začínajúce aj rozbehnuté modelky, herečky, módne blogerky, instagramové hviezdičky aj uznávané influencerky s miliónmi followerov na účtoch spájajú len dve veci, a to je túžba po pozornostisexepíl. Oni vám ukážu svoj sexepíl a vy ich odmeníte svojou pozornosťou. Je to skrátka win-win, a tak poďme na to.

Sofia Jamora

Hneď v úvode začíname krivkami, a predvedie vám ich 20-ročná Sofia Jamora. Zahraničné média ju označujú ako „super hot and sexi bikini model“, a to je predsa kombinácia, ktorú v našom výbere nemôžeme vynechať. Sofia sa narodila 6. mája 1997, vyrastala v Calabasas a momentálne pôsobí v Los Angeles. Podľa vlastných slov nosí bikiny až 200 dní v roku a najčastejšie ju nájdete pri bazéne alebo na pláži. Nuž, obľúbená plavková modelka v sebe lásku k svojej práci nezaprie. V súčasnosti ju na Instagrame sleduje viac ako milión followerov, a niet sa čomu čudovať. Trošku je však škoda, že Sofia sa naučila všetky zoštíhľujúce pózy, a tak na mnohých vlastných fotografiách hádže svoje krivky do stratena a pridáva sa ku klasicky štíhlym modelkám.

Neus Bermejo

Toto je modelka, o ktorej ak by sme počuli viac, nikto by sa nehneval. Prirodzene krásna Neus vás odzbrojí svojou anjelskou tvárou a hypnotizujúcimi očami. Narodila sa 2. decembra 1995 v Barcelone, jej výška je 180 centimetrov a na svojom pracovnom konte má spolupráce s Desigual, Emporio Armani, Giorgio Armani, Stephane Rolland, Jenny Packham alebo aj Carolina Herrera.

Roxy Horner

26-ročná Roxy Horner sa narodila 20. júna 1991 v Anglicku, je modelkou a do povedomia širšej verejnosti sa dostala najmä údajným vzťahom s Leonardom DiCapriom. Vo svojej kariére zatiaľ stihla kampane pre viaceré plavkové a kozmetické spoločnosti a tiež značky spodnej bielizne.

Emily DiDonato

Emily DiDonato je úplne iný level, a pri pohľade na ňu ihneď pochopíte prečo. Američanka s talianskymi a írskymi koreňmi sa narodila 24. februára 1991 v meste Goshen v New Yorku a vo svete modelingu sa pohybuje prakticky od detstva. Vo veku desiatich rokov upútala modelingovú skautku Tinu Kiniry, a práve jej vďačí za nemalé úspechy. Bola tvárou Guess a modelkou hviezdnych anjelikov, spolupracovala s Ralph Lauren, Calvin Klein, Chanel, Balmain, Givenchy, Louis Vuitton, Loewe, Miu Miu, Coccinelle, Oscar de la Renta, Trussardi, Just Cavalli, Juicy Couture, H&M, Aldo, Gap, Replay, Maybelline a zoznam magazínov, v ktorých sa objavila, je nekonečný. Za zmienku určite stojí Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, ELLE aj Sports Illustrated, ktorého je neoddeliteľnou súčasťou.

Bee Melvnin

Absolútne netušíme, aké je jej pravé meno, no volajú ju tak všetci, a my teda nebudeme výnimka. Čokoládová kráska pochádzajúca z Gambie si získala pozornosť vďaka svojmu jedinečnému vzhľadu, ktorý v sebe podľa mnohých jej followerov ukrýva kúsok belošky a kúsok černošky. Zahraničné médiá o nej píšu ako o „white woman in black face“, hoci je jasné, že je černoška. Odhliadnuc od toho je Bee skutočne krásna, a preto je v našom výbere.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bee (@melvnin),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bee (@melvnin),

Nicola Anne Peltz

22-ročná Nicola je jedným z ôsmich potomkov bývalej modelky Claudie Heffner a multimilionára Nelsona Peltza, ktorý podľa magazínu Forbes patrí medzi najbohatších ľudí v Amerike. Narodila sa 9. januára 1995 v New Yorku a pracuje ako modelkaherečka. Predvádzala napríklad pre Balenciagu a z filmov môžeme spomenúť Transformers: Age of Extinction. Jej priateľom je 18-ročný Anwar Hadid, ktorého poznáte ako mladšieho brata Belly a Gigi.

Iskra Arabella Lawrence

Opäť sa vraciame ku krivkám a tentoraz nám ich predvedie obľúbená modelka Iskra Lawrence. 27-ročná Angličanka sa narodila 11. septembra 1990 a od detstva sa venovala herectvu a športu, konkrétne plávaniu. Asi jej najznámejšou prácou sú kampane spodnej bielizne pre American Eagle Outfitters. Zaujímavosťou je, že neuznáva retuš, nerada je radená do plus-size kategórie a je ambasádorkou National Eating Disorders Association.

 

Príspevok, ktorý zdieľa i s k r a (@iskra),

 

Príspevok, ktorý zdieľa i s k r a (@iskra),

Alina Akilova

Instagramová hviezdička Alina Akilova je síce len jednou z mnohých takýchto hviezd, no jej pekná tvár a sexi telo si skutočne zaslúžia našu pozornosť. 23-ročná kráska sa narodila 11. júna 1994 v Moskve a po menších úpravách u plastických chirurgov si zarába svojimi fotkami. Propagácia produktov a tak ďalej. Veď to poznáte.

Xenia Tchoumitcheva

Xenia je rusko-švajčiarsko-talianská blogerka, influencerka, bývalá modelka a herečka. Narodila sa 5. augusta 1987 v Rusku a vyrastala v Lugane vo Švajčiarsku. V roku 2006 sa stala 1. vicemiss Švajčiarska a Miss Photogenic, pričom po prvýkrát v histórii získala podobnú zmluvu ako samotná víťazka. Objavila sa napríklad vo Vogue a GQ Magazine, spolupracovala so značkami ako Dior a Salvatore Ferragamo, zahrala si vo filme Without Men s Evou Longoriou a magazín Maxim ju dokonca vyhlásil za „the most beautiful woman of the year“. Xenia hovorí až šiestimi svetovými jazykmi (taliančina, ruština, nemčina, angličtina, španielčina a francúzština), spolupracuje s rôznymi značkami a prednáša na univerzitách a konferenciách o online biznise, budovaní mena a ženskom líderstve. V roku 2015 si svoje priezvisko zmenila na Tchoumi, pod ktorým ju nájdete aj na jej Instagrame.

Kelsey Calemine

Po multitalentovanej Xenii sa pozrieme na profesijne menej vyťaženú Kelsey Calemine. 18-ročná Kelsey sa narodila 14. januára 1999 v Los Angelespreslávila ju fotografia na profile herečky Lucy Hale známej zo seriálu Pretty Little Liars. Spomínaná fotografia vykreslila Kelsey ako mix (50:50) samotnej herečky a Kylie Jenner, no okrem týchto dvoch ju mnohí prirovnávajú aj k Cindy Kimberly. Tak ako, na koho sa vám najviac podobá?

Domov
Zdieľať
Diskusia