Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 20:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tomi Popovič má pre profesionálnych tanečníkov ponuku, ktorá sa neodmieta. V jeho klipe si môžu zahrať bez nároku na honorár

HUDBA
Uložiť Uložené

Známy spevák a skladateľ na svojom Instagrame zverejnil veľmi výhodný inzerát, ktorý neušiel pozornosti širšej verejnosti.

Meno Tomi Popovič si naposledy veľa z nás jeho meno pripomenulo pred pár dňami, keďže bol 8. október a každý správny fanúšik slovenského rapu zaradí do playlistu aj už legendárny lovesong, o ktorého hudobnú produkciu sa postaral práve najväčší fanúšik kožených čapíc. V jeho tvorbe však nastala pomerne dlhá odmlka a skladby vydáva vo veľmi nepravidelných intervaloch. Všetko však nasvedčuje tomu, že nič už nebude ako predtým a známy RnB spevák čoskoro príde s niečím novým. 

Žiaľ, dal o tom fanúšikom vedieť najhorším možným spôsobom, teda konkrétne inzerátom, ktorý snáď už v tomto momente ľutuje. Do svojho videoklipu zháňal profesionálnych tanečníkov, na čom by ešte nebolo nič zvláštne, no ako odmenu sa im rozhodol ponúknuť namiesto honoráru promo. K tejto exkluzívnej ponuke sa pochopiteľne už stihla vyjadriť aj verejnosť a tu je jeden z názorov, s ktorým sa stotožnuje snáď každý. Ostáva nám už len počkať si na výsledok a zistiť, ktorí šťatlivci sa do klipu prebojovali. 

Tomi Popovič má pre profesionálnych tanečníkov ponuku, ktorá sa neodmieta. V jeho klipe si môžu zahrať bez nároku na honorár
Domov
Zdieľať
Diskusia