Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 10:05
Čas čítania 0:00
Radka T.

Ikea začala predávať nový štýlový nábytok. Pre ľudí však určený nie je

ZAUJÍMAVOSTI IKEA ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Fantázii sa medze nekladú, a tak Ikea začala ponúkať štýlový nábytok pre domácich miláčikov.

Možno aj ty obľubuješ produkty od švédskeho nábytkárskeho giganta, no Ikea sa rozhodla posunúť hranice svojej ponuky a štýlový nábytok už nebude vyrábať len pre ľudí. Pohodlné pohovky, postele či vlastné domčeky - aj to je súčasťou sortimentu určeného výhradne pre psíkov či mačky.

„Už ste niekedy mali pocit, že vaša mačka alebo iný domáci miláčik nie je len maznáčik, ale člen rodiny?“ uviedla svoj nový nápad Ikea. A každý člen rodiny by mal mať predsa vlastnú pohovku a posteľ, či nie? To sa, samozrejme, týka aj domácich miláčikov, ktorí majú to šťastie, že môžu prebývať so svojimi pánmi vnútri domov a je o nich kráľovsky postarané.

 

We love our four-legged friends! Which is also why making a campaign for them was such fun! #ikeapets

A post shared by IKEA Creative Hub (@ikeacreativehub) on

Kolekcia nábytku určeného výhradne pre zvieratá nesie názov Lurvig a ako uviedla švédska mutácia portálu The Local, pracovali na nej dizajnéri, ktorí sú zároveň milovníkmi zvierat, s pomocou veterinárov. Nábytok je preto pre zvieratá nezávadný a jeho tvorcovia si dali záležať na tom, aby sa na ňom cítili čo najlepšie a spĺňal ich potreby. Posteľ s poduškou stojí necelých 40 dolárov, o takmer desať dolárov je drahší rozkladací gauč pre prípad, že by si zvieratko chcelo doniesť domov svojich chlpatých kamarátov.

Odporúčané
Moja sliepka hrá v reklame na Kinekus a s kozou cvičíme agility. Stano je tréner zvierat (Rozhovor) Moja sliepka hrá v reklame na Kinekus a s kozou cvičíme agility. Stano je tréner zvierat (Rozhovor) 16. marca 2024, 12:30

Okrem nábytku pribudli v ponuke Ikei aj vôdzky, hračky a iné mimoriadne dôležité predmety, ktoré sú určené pre domácich miláčikov. Kolekcia Lurvig je zatiaľ určená len pre vybrané trhy, hlavne v USA, Japonsku, Francúzsku či v Kanade.

Domov
Zdieľať
Diskusia