Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 17:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nacisti a Japonci ovládajú USA aj v 3. sérii skvelého sci-fi seriálu Man in the High Castle. Prvý trailer odhaľuje, ako je na tom odboj

FILMY A SERIÁLY THE MAN IN THE HIGH CASTLE
Uložiť Uložené

Prvé zábery z tretej série sú tu.

Výborný dystopický seriál z alternatívnej minulosti The Man in the High Castle sa nám čoskoro predstaví svojou treťou sériou. Ako malé lákadlo nech slúži ukážka zverejnená na tohtoročnom Comic Cone v New Yorku. Seriál je založený na rovnomennom románe významného sci-fi autora Philipa K. Dicka a zobrazuje svet, v ktorom Hitler a jeho spojenci vyhrali druhú svetovú vojnu. Amerika je obsadená nacistami a Japonskom a je rozdelená na tri časti: Veľkú nacistickú ríšu, Japonské pacifické štáty a Neutrálnu zónu. Ako sme však počas dvoch sérii zistili, existujú aj protinacistické hnutia odporu, medzi ktorými sa šíria záhadné filmové kotúče, ktoré zobrazujú vývoj sveta a histórie úplne inak (napríklad, že Spojenci vo vojne v skutočnosti vyhrali). Tieto filmy vytvára líder hnutia odporu prezývaný "Muž z Vysokého zámku".

V ukážke nižšie sa dozvedáme, že už aj nacistická elita objavila, že v skutočnosti existuje viacero rôznych svetov, kde historické udalosti prebiehali zásadne odlišne. Do hlavných úloh sa vrátia herci, ako Rufus Sewell, Alexa Davalos, Cary-Hiroyuki Tagawa, Rubert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel De La Fuente, Brennan Brown, Bella Heathcote a Callum Keith Rennie. Premiéra nových častí nás čaká v roku 2018. Druhá séria bola vynikajúca, dúfajme teda, že seriál udrží vysoko nastavenú latku. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia