Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 20:55
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Dan Harmon, tvorca Ricka a Mortyho sa rozhovoril o chystanej 4 sérii. Čo nové čaká naše obľúbené postavy?

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Čakajú nás v novej sérii ešte bizarnejšie dobrodružstvá?

Je ťažké tomu uveriť, ale finále tretej série Ricka a Mortyho sa nezadržateľne blíži, a preto je na čase sa pripravovať na ďalšiu. Tvorcovia Dan Harmon a Justin Roiland si dali dlhú pauzu medzi druhou a treťou sériou, aby doladili aj tie najmenšie detaily. Vyplatilo sa im to, pretože tá aktuálna je právom najlepšia zo všetkých, kde v každom dieli boduje originalitou, vynikajúcimi vtipmi a skoro každá epizóda stoji za zopakovanie.

Harmon robil nedávno rozhovor pre Entertainment Weekly a porozprával o plánoch do budúcna: „Stále sa učím, ako spraviť show úžasnú v každom detaile a teším sa, že môžem pracovať na 4.sérii Ricka a Mortyho a rozšíriť ju na 14 epizód. S Justinom sme pri práci na tretej sérii prišli s veľa nápadmi do budúcna a už teraz máme pripravené koncepty na nové časti."

Harmon sa taktiež vyjadril k teórii divákov, ktorí stále riešia, že Rick sa na nich obracia priamo do kamery. Prezradil fanúšikom, že náš obľúbený vedec vie o tom, že je postava v televíznej show, ale diváci stále musia veriť v jeho skutočnosť. Nám neostáva nič iné, len sa tešiť s čím nás prekvapia tvorcovia tohto obľúbeného seriálu v najbližších rokoch.

Dan Harmon, tvorca Ricka a Mortyho sa rozhovoril o chystanej 4 sérii. Čo nové čaká naše obľúbené postavy?
Zdroj: Adult Swim
Domov
Zdieľať
Diskusia