Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 13:39
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Mayweather si spolu so striptérkami zaplával v bankovkách. Američan si po zápase s McGregorom užíva luxus aj naďalej

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalý boxer sa na nedostatok peňazí sťažovať určite nemôže.

Od súboja titanov, v ktorom si Ír McGregor a Američan Mayweather prišli na svoje nielen čo sa týka športovej stránky, ale predovšetkým tej finančnej, neuplynul ešte ani mesiac. Obaja boli mimoriadne ohodnotení a svoje ťažko zarobené peniaze rozhodne nemajú problém utrácať. Američan má však podobne ako v ringu aj tentokrát navrch. Potvrdzuje tak, že prezývka  "Money" mu právom patrí. V posledných dňoch sa zdá, že finančný limit pre neho neexistuje. Nielenže si zadovážil exkluzívne sídlo v Beverly Hills a ukázal zbierku zloženú z tých najluxusnejších hodiniek, ale taktiež sa objavil v obkolesení niekoľkých striptérok a tie sa spolu s ním doslova kúpali v peniazoch.

Obľúbený boxer síce oficiálne zavesil rukavice na klinec len prednedávnom, ale už si aj napriek tomu stihol nájsť novú činnosť, ktorej sa aktívne venuje. Je to jeho podnikanie - Girl Collection v Las Vegas. Skrz instagram sa preto rozhodol ukázať typickú noc vo svojom striptízovom klube. Na videu sa okrem neho objavilo aj 7 dievčat, pracujúcich v jeho podniku a veľké množstvo jednodolárových bankoviek rozhádzaných všade naokolo. Spolu s ním si tak mohli vyskúšať, aké je to kúpať sa v peniazoch a pohadzovať ich len-tak okolo seba. Z toho sa dá usúdiť, že Mayweather si užíva odchod do dôchodku plnými dúškami.

Američan je známy jeho vášňou k hodinkám. Doma má ohromujúcu kolekciu v hodnote niekoľkých miliónov, a tak ju tentoraz neváhal ukázať svojim sledovateľom. Neostalo však len u hodiniek. Na začiatku tohto mesiaca sa na sociálnych sieťach pochválil aj novou pánskou taškou z krokodílej kože v hodnote viac ako 100-tisíc eur.

Život na vysokej nohe v podaní "Moneyho" potvrdzuje aj najnovšia informácia. Vo vychytenej lokalite v Beverly Hills si zaobstaral luxusnú rezidenciu. Za dvojposchodové sídlo obklopené palmami zaplatil takmer 22 miliónov eur, pričom minimálne ďalších 400-tisíc utratil za bytové zariadenie. Okrem exkluzívneho umiestnenia sa tento palác môže tiež pochváliť súkromným kinom až pre 20 ľudí, vlastnou posilňovňou, koktailovým barom či penziónom pre hostí. To však nie je všetko. Bazén, 10 kúpeľní a oddelené obytné priestory pre zamestnancov domu, dopĺňa miestnosť, kde sa hostia vďaka pestrej ponuke jedál, môžu občerstviť tým, na čo majú práve chuť. A keďže hviezdny pästiar je známy aj svojim vozovým parkom, nechýba ani dostatok priestoru pre zaparkovanie svojich "tátošov". Hlavná budova s rozlohou niekoľkých stoviek metrov štvorcových bola postavená ešte v roku 1992, ale prednedávnom si prešla kompletnou rekonštrukciou s cieľom budúceho predaja. Napokon padla do vlastníctva Floyda Mayweathera, ktorý tak zo svojho rozprávkového zárobku inkasovaného za posledný zápas ukrojil ďalšiu čiastku.

Domov
Zdieľať
Diskusia