Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2017, 14:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Norbert Gofčík z Nitry získal na šampionáte umení v LA titul majstra sveta v tanci. Jeho talent uznali kapacity ako Beyoncé či Ariana Grande

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Talentovaný tanečník reprezentoval našu krajinu na majstrovstvách sveta za veľkou mlákou úspešne.

Každoročne sa za veľkou mlákou koná prestížny šampionát s titulom World Championships of Performing Arts, kde sa predstavia stovky súťažiacich z viac než 50 krajín sveta a v rôznych kategóriách si zmerajú sily. Tradične nechýbajú ani celebritné mená v porote, pričom tento rok obsadili tieto stoličky kapacity ako Beyoncé či Ariana Grande, ale napríklad aj choreografka a tanečníčka Amy Morganová či aranžér Troy Laureta. Medzi súťažiacimi tentokrát nechýbali ani naši reprezentanti a jednému z nich sa podarilo zaknihovať obrovský úspech, vďaka ktorému sa Slovensko na mape sveta opäť zviditeľní o niečo viac. 

Norbert Gofčík z Nitry súťažil v kategórii tanec, odkiaľ si odniesol prvé miesto aj prestížny titul Senior Grand Champion of Dance. Talentovaný reprezentant Slovenska si okrem toho odniesol aj ďalšie ocenenia, teda konkrétne dve zlaté medaily v tanečných kategóriách open a hiphop/funk. Okrem toho získal štipendium v centre Millenium Dance Complex. Norbert založil tanečnú školu N Dance Company a jeho meno sa priamo spája s tanečnou skupinou Phantoms crew.

Domov
Zdieľať
Diskusia