Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 14:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na súboj Mayweathera a McGregora niekto stavil 880-tisíc dolárov. Stávku nezvládol spracovať ani systém v kasíne

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Peniaze pri tomto súboji nepredstavujú žiadny problém.

Už len 11 dní nás delí od najväčšieho súboja v histórii, v ktorom sa proti sebe postavia Floyd Mayweather s Conorom McGregorom, a v zámorí začínajú padať aj hriešne vysoké sumy na stávkach. V kasíne v meste Las Vegas prijali zatiaľ najvyššiu stávku na celý súboj v hodnote 880-tisíc dolárov, pričom jej zadávateľ chcel zostať v anonymite. Svoje státisíce stavil na výhru Mayweathera, či už knockoutom alebo na body, a ak americký boxer zaknihuje svoje 50 víťazstvo v kariére, stávkar zarobí slušných 160-tisíc dolárov.

Tiket z kasína South Point Casino dokonca museli zaregistrovať hneď dvakrát, pretože systém, na ktorom miestne stávkovanie funguje, nedovoľuje výplatu vyššiu ako 1 milión dolárov a pri stávke 880-tisíc mala výplata dosahovať až 1 milión a 40 tisíc dolárov. Problém bol napokon vyriešený rozdelením celej stávky na dve menšie v hodnotách po 440-tisíc. Stávkové kancelárie a kasína v štáte Nevada informujú aj o tom, že až 95 percent stávok bolo umiestnených na výhru McGregora, takže írsky bojovník jednoznačne svojich fanúšikov motivoval.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30


Domov
Zdieľať
Diskusia