Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2017, 14:09
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Brooklyn Beckham má ešte len 18 rokov, avšak počtom tetovaní už začína pomalým tempom dobiehať slávneho otca

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Aký otec, taký syn platí v danom prípade takmer doslova.

Tetovanie bolo v minulosti ťažko odsudzovanou formou umenia spájané predovšetkým s väzňami či pouličnými gangmi,  no aktuálne zažíva vzostup popularity, pričom neobchádza ani známe osobnosti. Medzi prvými prepadol danej vášňi bývalý hviezdny stredopoliar David Beckham a ani len netušil, že o pár rokov neskôr pôjde v jeho stopách najstarší syn. 

Brooklyn, ktorého módny vkus sme detailnejšie rozobrali v samostatnom článku, síce oslávil v marci ešte len svoje 18. narodeniny, ale jeho telo zdobí už 7 rôznych tetovaní a čoskoro tak možno dobehne aj slávneho otca. Aby sme ale boli dôkladní a presní, tak musíme spomenúť fakt, že v Spojenom kráľovstve a väčšine štátov USA je možné skrášlenie obdobným spôsobom až po dosiahnutí vyššie uvedeného veku. 

Ak bude teda mladý lámač ženských sŕdc pokračovať v podobnom tempe aj naďalej, tak niekdajšieho hráča Manchestru United, Realu Madrid či Los Angeles Galaxy s vyše 40 tetovaniami dobehne čoskoro. 

______________________________________________________________________________________________

 

Vôbec prvou ozdobou na Brooklynovom tele v podobe tetovania bol portrét náčelníka kmeňa pôvodných Američanov umiestnený na pravom predlaktí, ktorý vzbudil dávku rozruchu a pomerne zmiešané názory. Zaujímavosťou je, že veľmi podobný obraz má na svojom hrudníku vyobrazený taktiež médiami obletovaný otec. O samotné prevedenie sa postaral známy umelec menom Mark Mahoney.

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Vášeň pre fotografovanie u mladého Beckhama je už všeobecne známa, keďže okrem iného pracoval aj na jednej z kampaní pre britské Burberry a výsledok bol možno až nad očakávania výborný. Tentokrát ide o prácu celebritného tatéra s pseudonymom Doctor Woo, ktorému sa zverili napríklad aj raper Drake či modelka Cara Delevingne. Význam fotoaparátu zrejme nemusíme bližšie špecifikovať...

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Vyššie menovaný tatér z horúceho Los Angeles sa postaral taktiež o prevedenie štátneho symbolu USA Orla bielohlavého, umiestneného na ľavej ruke prezentujúceho slobodu a voľnosť. Možno to nie je pravým dôvodom tetovania, ale vtáky sú jednoducho zaujímavé a pomerne neopozerané

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Z portfólia Doctora Wooa pochádza aj tetovanie kompasu na ľavom predlaktí. My len veríme, že Brooklynovi bude počas celého života ukazovať vždy ten správny smer.

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Zatiaľ poslednú trojicu tetovaní si Brooklyn nechal vyhotoviť ešte len v priebehu nedávno uplynulého mesiaca júl. Konkrétne romanticky ladenú ružu nad rebrami a dva nápisy "Mama´s Boy" na hrudníku, respektíve "Made in England" na ľavom chodidle, ktoré bohužiaľ nemáme zaznamenané. Všetky sú opäť dielom Marka Mahoneyho, ktorý sa postaral taktiež o konskú hlavu na krku Davida.

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia