Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2017, 21:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Veľké gesto Saganovho tímu Bora. Každé ráno mechanici pripravujú Peťov bicykel na štart, aby rozhodcom ukázali, čo si o nich myslia

ŠPORT PETER SAGAN TOUR DE FRANCE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peťo dojazdil, ale duchom zostáva na Tour de France.

Peťo Sagan si už dva týždne užíva slnečné letné lúče so svojou manželkou, pretože po 4. etape Tour de France ho rozhodcovia pretekov diskvalifikovali. On ich rozhodnutie prijal, aj keď s ním nesúhlasil, a nič iné nezostávalo po neúspešných protestoch ani jeho tímu Bora-Hansgrohe, ale práve nemecký tím nášho cyklistu posiela celým pretekom symbolickú správu každý deň pred štartom etapy. Na svojom Facebooku Bora zverejnila video, v ktorom opisuje, ako sa každé ráno dostáva do rúk mechanikov Saganov bicykel a pripravujú ho na štart etapy, ako keby bol Peťo stále pripravený naskočiť do súťaže. Ráno by si ho mohol objaviť pri tímovom autobuse a Bora chce v jeho pripravovaní pokračovať až do konca celých pretekov, aby rozhodcom ukázala, čo si o ich rozhodnutí myslí. Peťo už síce na Tour skončil, ale v srdiach fanúšikov stále preteká a je skvelé, že ho podporuje aj vlastný tím.

Domov
Zdieľať
Diskusia