Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2017, 15:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Snímka Wonder Woman disponovala poriadne pestrou armádou Amazoniek. V jej radoch sa totiž nachádzali modelky, skutočné atlétky, ale aj zápasníčky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Niektoré predstaviteľky ženskej armády museli dokonca predstierať bolesť či vyzerať o čosi menej tvrdo. Aj keď skutočnosť bola celkom iná.

Komiksovku sólovku s názvom Wonder Woman, ktorá sa za pomerne krátky čas od premiéry stihla stať najzárobkovejším hraným filmom od ženskej režisérky, má už väčšina fanúšikov určite za sebou. A niektorí možno hneď niekoľkokrát. Koniec koncov, išlo o celkom podarený zárez do sveta DCEU, ktorý dokázal v mnohom zaujať. Jedným z jeho plusov bol dozaista aj úvod na bájnom ostrovnom raji menom Themyscira, kde nám bolo predstavené prostredie neohrozených Amazoniek.

Najväčšiu divácku pozornosť však spomedzi nich dostávali najmä herečky Gal Gadot, Robin Wright a Connie Nielsen, čo je v tomto prípade trochu škoda, pretože táto ženská armáda v sebe ukrývala oveľa viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Keď totiž prišlo na obsadenie ostatných Amazoniek, režisérka Patty Jenkins sa rozhodla povolať skutočné wrestlerky, trénerky, farmárky či dokonca olympijské atlétky. Tie niekoľko týždňov spoločne trénovali v Londýne, kde sa učili jazdu na koni, hod oštepom a zaobchádzanie s mečom. Častokrát aj všetko naraz. Navyše, pre niektoré ženy slúžil tento tréning aj ako lekcia, vďaka ktorej mali na rozdiel od skutočnosti vyzerať o čosi menej tvrdo. Tréneri boli dokonca nútení pripomínať im, aby ukázali, že to bolí, aj keď tomu tak nebolo. Poďme sa teda pozrieť na niektoré z nich.

Americká CrossFit šampiónka Brooke Ence

Švédska zápasníčka, modelka a kaskadérka Madeleine Vall Beijner

 

"Detta är alltså inte en övning man spontanar fram sådär bara eller som går ut på självplågeri. Det är skillnad på att tåla/tvinga sig igenom någonting och faktiskt växa genom det och bli starkare..." -------------------------------------- Just nu sitter jag hemma och skriver på kapitlet "Träning med maximal insats". Jag förklarar övningen "Fyra mot en" som @igorardoris ofta drillade mig i inför stora matcher och mästerskap. Den var extrem på många sätt men enbart för att stärka mig och för att utvecklas. Den fick mig inte bara att kunna hantera extremt pressade situationer utan att också lära mig att vara lugn och smart i dom istället för att panika... Snart deadline för min och Igors bok "STARK PÅ INSIDAN - mental tuffhet, enkelt och konkret." ⭐ #book #release #deadline #starkpåinsidan #mental #training #coach #meditation #mindfulness #fighter #writer

Príspevok, ktorý zdieľa Madeleine Vall Beijner (@madeleinevallbeijner),

Bojovníčka Mayling Ng

 

Off the cliff at the highest point and In full swing #wonderwoman #orana #warnerbros ⚔ loved every moment‼❤

Príspevok, ktorý zdieľa Mayling Ng (@maylingng),

 

#Orana #behindthescenes ⚔ #wonderwoman #wirework

Príspevok, ktorý zdieľa Mayling Ng (@maylingng),

 

What do you mean there's no more peanut butter pancakes‼ #photocredit @fredster888

Príspevok, ktorý zdieľa Mayling Ng (@maylingng),

Bývalá olympionička a fitness expertka Jenny Pacey

Holandská modelka a herečka Doutzen Kroes

 

#venelia #wonderwoman #wonderwomanfilm

Príspevok, ktorý zdieľa Doutzen Kroes (@doutzen),

 

Good morning..... Back at it

Príspevok, ktorý zdieľa Doutzen Kroes (@doutzen),

Domov
Zdieľať
Diskusia