Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2017, 19:33
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Obnažený chrbát či letmý pohľad na prsia z boku. Nastáva čas odvážneho odhaľovania sa

MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Nechaj zapracovať mužskú predstavivosť na plné obrátky.

Už sme ti priniesli niekoľko výberov najhorúcejších, ale i zaužívaných trendov, ktoré v podobných článkoch zhrnieme pod jednu strechu a pokúšame sa vyjadriť ku každému jednému z nich zvlášť. Tie najaktuálnejšie si dokonca vyslúžia občas samostatný článok, ale v tomto sa pozrieme na zúbok hneď piatim. Táto pätica možno ukazuje viac ako si zvyknutá, avšak určite ti v prichádzajúcich horúčavách odhalenie kože príde bez pochýb vhod. Poďme si ich spolu predstaviť a inšpirovať sa.


Crop top

Skrátené topy sú asi najväčšou klasikou z tohoto zoznamu. Nepochybujem o tom, že väčšina našich čitateliek má v šatníku hneď niekoľko druhov. Či už tričká s krátkym alebo dlhým rukávom, tielko alebo v podobe náhrady podprsenky bez ramienok. Crop top je sústavným trendom prakticky už od deväťdesiatych rokov minulého storočia, kedy zaznamenal svoj najväčší boom. Chlapské oči priťahujú teda už viac ako dvadsať rokov a niet sa čomu čudovať. Sú sexy a zároveň slušné, dokážu byť extravagantné i decentné, sú skrátka okúzľujúce.

Obnažený chrbát či letmý pohľad na prsia z boku. Nastáva čas odvážneho odhaľovania sa
Zdroj: instagram.com/emrata

"Side boob"

Niektoré plavky, tielka alebo šaty ti ponúkajú možnosť ukázať svoje prsia v slušnom smere. Vďaka svojim postranným výstrihom poskytujú efektný pohľad i bez priameho záberu a absolútne teda nepôsobia vulgárne. Sú takisto veľmi obľúbené v spoločnosti. Z celebrít v nich predvádza svoje dokonalé prednosti najradšej Emily Ratajkowski, z času na čas ich zo strán poukazuje i Kim Kardashian a tiež Selena Gomez, ktorú však i vďaka nim niekoľkokrát neposlúchli. Si dostatočne odvážna na to, aby si sa v podobnom tope blysla i ty?

 

Príspevok, ktorý zdieľa Playboy (@playboy),

Obnažený chrbát či letmý pohľad na prsia z boku. Nastáva čas odvážneho odhaľovania sa
Zdroj: @maria_domark | kjskorge

Odhalený chrbát

Ďalšia zo zaužívaných klasík, ktorú dôverne poznajú i staršie ročníky. Neexistuje chlap, ktorý by ustrážil svoj pohľad pri krásnej žene vo večerných šatách, ktoré odhaľujú jej chrbát. Avšak ani zďaleka nie je nutnosťou špeciálna príležitosť alebo kultúrna akcia. Pri najbližšej návšteve kúpaliska či pláže zvoľ plavky s odhaleným chrbtom a počas horúcich letných dní si môžeš vyraziť do mesta v decentnom body s rovnakým výstrihom. Nahraď tričko podobným kúskom a uvidíš ako získa tvoj outfit nový unikátny šmrnc.

Obnažený chrbát či letmý pohľad na prsia z boku. Nastáva čas odvážneho odhaľovania sa
Zdroj: @paigejimenez | kjskorge

Fishnet pančuchy

I keď pančuchy s okami samé o sebe prakticky neodhaľujú vôbec nič, od svojej majiteľky priam vyžadujú predviesť sa a následne i kvôli nim odhaliť bruško alebo nohy. Dokonale spolupracujú s roztrhnutými džínsami, pretože s radosťou vykúkajú spopod ich dier, ale takisto môžu vytŕčať i na brušku alebo pri členkoch, takže nie sú nutnosťou. V tomto prípade prosia o skrátený top alebo o krátke tričko. Pančuchy sa stali jedným z najpopulárnejších trendov prebiehajúceho roku a bližšie sme si ich predstavili už na jeho začiatku.


"Bum rip"

Najnovším módnym výstrelkom v roztrhnutých džínsoch sú diery umiestnené priamo na zadku alebo pod ním. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o najodvážnejší trend z tohoto zoznamu, avšak keď sa už s nimi stotožníš, rozhodne ti to nebudeme zakazovať. I napriek kontroverzii nepochybujeme o tom, že je možné s nimi docieliť sofistikovaný výsledok. Trend pravdepodobne odštartovala ešte minulé leto Kylie Jenner, ktorej spoza dier vykúkali rovno obe polky

Obnažený chrbát či letmý pohľad na prsia z boku. Nastáva čas odvážneho odhaľovania sa
Zdroj: @amandasteele | @julia_jamin
 

Príspevok, ktorý zdieľa kj ☠ (@kjskorge),


Odhalené ramená

V poradí už tretí z dlhoročných trendov, ktoré si podľa všetkého už našli cestu i do tvojho šatníku. Bez pochýb ide o najobľúbenejší zo všetkých, pretože u ramenách nezáleží na ukážkovej postave a rovnako u nich nezohráva úlohu ani hanblivosť, keďže ich kedykoľvek môžeš zakryť svetríkom alebo bundou. Napriek tomu však nie sú o nič menej sexy, ba naopak, ide o jeden z tých najpôvabnejších prvkov, akým môžeš očariť mužské oko. Exotické a farebné vršky sme ti už odporučili v nedávnom výbere festivalových trendov, prezri si teraz decentnejšie kúsky.

Obnažený chrbát či letmý pohľad na prsia z boku. Nastáva čas odvážneho odhaľovania sa
Zdroj: instagram.com/popstantot
 

Zoznam by ešte mohol pokračovať rôznymi peek-a-boo vrchnými dielmi alebo klasickými roztrhnutými džínsami, ktoré sme niekoľkokrát spomenuli i v samotnom článku, ale zameriavali sme sa prevažne na trendy, ktoré najrýchlejšie odhalia čo najviac. Nezabúdaj pri tom však na opaľovací krém a na bezpečnosť. Rýchlu ukážku v prvej vete spomenutých kúskov si môžeš prezrieť na poslednom priloženom obrázku.

Obnažený chrbát či letmý pohľad na prsia z boku. Nastáva čas odvážneho odhaľovania sa
Zdroj: instagram.com/andicsinger
Domov
Zdieľať
Diskusia