Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2017, 10:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Sfúkala sa kokaínom, nabúrala frajerovi Ferrari za 450-tisíc eur a takmer utiekla v jeho súkromnom lietadle. Pobyt na Ibize nedopadol najlepšie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Modelka Elif Aksu si asi zakončenie výletu na párty ostrove predstavovala inak.

Výlet na španielsky párty ostrov Ibiza môže dopadnúť perfektne, alebo sa môže skončiť nočnou morou. Pred pár dňami sa o tom na vlastnej koži presvedčila krásna 25-ročná modelka Elif Aksu z Rakúska, ktorá sa na Ibizu vybrala so svojím údajným priateľom, ale nedostala sa z nej v dobrej nálade. Nevedno, koľko dní na ostrove Elif strávila, ale počas toho posledného sa očividne poriadne odviazala. So svojím priateľom na spolujazdcovom sedadle si sadla za volant vzácneho Ferrari Dino za viac ako 450-tisíc eur a vybrala sa nevedno kam, avšak automobilový výletík sa skončil po niekoľkých minútach, keď Elif nabúrala do nákladného auta na kruhovom objazde.


Okoloidúci incident ihneď nahlásili a a mieste bol o chvíľu aj asistent jej priateľa, pretože 44-ročný muž zo Saudskej Arábie očividne o peniaze nemá núdzu, a obaja sa pokúsili utiecť z miesta nehody priamo na letisko, odkiaľ chceli v súkromnom lietadle odletieť späť do Londýna. Ľudia na mieste nehody však započuli slovo letisko, a tak sa privolaná policajná hliadka vybrala za podarenou dvojicou, ktorú zachytila v poslednej možnej chvíli pred odletom. Elif si potom svoju situáciu pokazila ešte o čosi viac, pretože jej v tele našli stopy po kokaíne, čo by znamenalo, že auto šoférovala pod jeho vplyvom, a tak bolo proti nej vznesené obvinenie a súd ju prepustil na kauciu. Modelka musela prisľúbiť, že sa bude zdržiavať na ostrove, zatiaľ čo bude vyšetrovanie pokračovať a ktovie, ako celý incident ovplyvní jej kariéru.







Domov
Zdieľať
Diskusia