Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 11:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

DC má s Wonder Woman ďalšie plány. Zrejme sa dočkáme pokračovania, ešte predtým však dorazí Batgirl

FILMY A SERIÁLY GAL GADOT
Uložiť Uložené

Dve silné ženské hrdinky DC univerza sa na striebornom plátne ešte zohrejú.

1. jún 2017 sa blíži a s ním aj premiéra novej Wonder Woman, ktorú si zahrá sympatická Gal Gadot (séria Fast & Furious). Dohadov o tom, či môžeme s príbehom Wonder Woman počítať aj dobudúcna, bolo za posledné týždne naozaj veľa. Režisérka filmu, Patty Jenkins, tvrdila, že už má predstavu o príbehu, v ktorom vezme amazonku Dianu do Ameriky, ale na druhej strane prezident DC Geoff Johns nepotvrdil, že by sme mohli nejaké pokračovanie očakávať. Skúsme ale teda najprv teoreticky vychádzať z predpokladov.

Prvé ohlasy na film sú vcelku pozitívne. Malo by ísť o snímku napínavú, zábavnú, ktorej nechýbajú ani skvelé efekty a postavy. Očakávaný úspech amazonskej bojovníčky je teda pre tvorcov natoľko zjavný, že nedávno Zack Snyder potvrdil zámery Warner Bros. na natočenie druhého pokračovania. Jeho manželka ale jedným dychom dodáva, že než sa dočkáme druhého dielu, pozrieme si aj novú Batgirl. Z dostupných informácií zatiaľ vieme, že scenára Batgirl by sa mal ujať Joss Whedon (Avengers) a na post režiséra Wonder Woman opätovne zasadne Patty Jenkins. Čo ale vôbec netušíme a o čom môžeme naďalej polemizovať je otázka, kto si vlastne zahrá Barbaru Gordon alias Batgirl. Koho si na jej mieste viete v najideálnejšom prípade predstaviť?

DC má s Wonder Woman ďalšie plány. Zrejme sa dočkáme pokračovania, ešte predtým však dorazí Batgirl
Zdroj: Warner Bros
Domov
Zdieľať
Diskusia