Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2017, 14:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Rybár chytil obrovského žraloka s rozmermi, o akých nikdy nesníval. Až štvormetrový obor dal Austrálčanovi poriadne zabrať

ZAUJÍMAVOSTI ŽRALOK
Uložiť Uložené

Nanešťastie zviera pri vylovení zomrelo.

Austrálska lagúna Lake Macquarie zažila počas uplynulého víkendu rybárske hody. Obľúbené miesto pre plavcov aj kajakárov tentoraz miestnych obyvateľov celkom prekvapilo, pretože jednému rybárovi sa z vody podarilo vytiahnuť živočícha s rozmermi, ktorým nemohol dlho uveriť. Mohutný žralok belavý zvádzal s rybárom dlhý boj na život a na smrť, ale rybár napokon vyhral a žraloka ešte aj chytil tak nešťastne, že pri vyťahovaní z vody zomrel. Napriek tomu je jeho dĺžka priam neuveriteľná, keďže dosahuje viac než 4 metre a žraloky belavé zvyčajne dorastajú do dĺžky niečo viac než 2 metre. Mŕtvy žralok sa ukázal v celej svojej paráde až po tom, čo ho zavesili na hák a postavil sa k nemu úspešný rybár. Ak by sa títo dvaja stretli vo vode, zrejme ti je jasné, kto z nich by z prípadného súboja vyšiel víťazne. Smrť žraloka zamrzela aj desiatky komentujúcich užívateľov na Facebooku, ktorí rybára tvrdo skritizovali za to, že také úžasné zviera zabil, ale ozývali sa aj spokojné hlasy ľudí, ktorí si vydýchli, že ich pri plávaní v Lake Macquarie v najbližsej dobe nič podobné nestretne.

Domov
Zdieľať
Diskusia