Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2017, 9:12
Čas čítania 0:00
refresher team

Naša sexi moderátorka sa v noci vlámala na bratislavský Autosalón a odhalila, aké bomby ponúkne tento ročník

TECH
Uložiť Uložené

Bratislavský Autosalón v Inchebe návštevníkov privíta od 25. do 30. Apríla.

Toto tu ešte nebolo. Naša sexi moderátorka Barbora Bakošová sa cez noc vlámala do areálu výstaviska Incheba Expo s jasným cieľom. Tým nebolo nič iné, ako odhaliť nablýskané autá, ktoré tohtoročný Autosalón svojim návštevníkom ponúkne.

Barborku nezastavil kamerový systém ani strážna služba a ty si tak môžeš teraz medzi prvými vychutnať pohľad na najprestížnejšiu prehliadku automobilov v našich končinách.

My iba dodávame, že tento ročník má naozaj čo ponúknuť. Dôkazom je prítomnosť rekordných 46 značiek, z toho dokonca jedna exkluzívna európska premiéra, 2 stredoeurópske premiéry a viac ako 80 slovenských výstavných premiér. Lístky na podujatie si môžeš zakúpiť tu.

Bližšie sa budeme jednotlivým značkám a našim pocitom z Autosalónu venovať v zajtrajšom obsiahlom reporte, ktorý prinesie náš redaktor martinzmartina. Dosť bolo slov, prejdime na samotné video.

Barbora v akcii:

 

 Video bolo vytvorené v spolupráci s Inchebou v rámci podpory podujatia bratislavského autosalónu.

Domov
Zdieľať
Diskusia