Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. apríla 2017, 22:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prvý sex až po svadbe. Internet sa podelil o zážitky zo vzrušujúceho momentu, ktorý v niektorých prípadoch vôbec nebol príjemný

SVADBA
Uložiť Uložené

"Dokonalý, lebo sme mali pizzu." Niekto vie, čo sú tie pravé priority.

Jeden z dvojice sa na to možno necíti, v inom prípade zasa môže ísť o náboženské dôvody alebo tradíciu. Každopádne však majú ľudia, ktorí si sex odkladajú až na svadobnú noc, neuveriteľne veľa trpezlivosti. Aj keď ide skôr o staromódny zvyk, v dnešnej dobe je stále populárny, čomu svedčí otázka zavesená na sociálnej sieti Reddit. Jej autor sa rozhodol zistiť, ako takíto ľudia svoju prvú divokú noc prežili a prekvapivo sa na fóre zjavili stovky odpovedí. Niektorí tvrdili, že išlo o fajn zážitok, iní s ním veľmi spokojní neboli. Tak či onak, vybrali sme pre teba zopár veľmi vtipných alebo poučných odpovedí. Jednu pridal aj užívateľ, ktorý mal svadbu hneď v nasledujúci deň, a tak prisľúbil, že všetkých o svojom prvom sexe rád poinformuje. Poďme ale už však na samotné odpovede.

Prvý sex až po svadbe. Internet sa podelil o zážitky zo vzrušujúceho momentu, ktorý v niektorých prípadoch vôbec nebol príjemný
Zdroj: pixabay.com

Krátky, plný sklamania a hanby. Ešteže sa to časom zlepšuje a navyše je sranda snažiť sa to zlepšovať.

Panic sa hlási! Zajtra sa žením, dám vám všetkým vedieť.

Čakali sme až po svadbe a jej prvý sex bol vraj predovšetkým bolestivý. Potom sme však odleteli na medové týždne, kde sme to robili viackrát denne.

Bolo to divné, lebo keď sme začali, v rádiu pustili "Let's get Physical". Celý sex sme sa prerehotali.

Otras. Mala menštruáciu. Ale pravý muž sa červenej nebojí.

Noc bola super, až do momentu, keď sme chceli ísť na to. Nemali sme však lubrikant, tak som ho šiel kúpiť. Potom sme sa na to vykašľali a pustili si Futuramu.

Prvý sex až po svadbe. Internet sa podelil o zážitky zo vzrušujúceho momentu, ktorý v niektorých prípadoch vôbec nebol príjemný
Zdroj: pixabay.com

Dávam mojej svadobnej noci 10/10. Nie kvôli sexu, ten bol nič moc. Ale potom nám doniesli úžasnú pizzu.

Ja som chcel mať sex omnoho skôr, ale moja priateľka ma rada štvala, tak som musel čakať niekoľko rokov.

Všetci vždy hovoria, ako to ženu bolí a ona tomu verí stopercentne, čiže od strachu začala kričať a to som mal ešte oblečené boxerky.

Mali sme len devätnásť a keďže sme nemali žiadne peniaze, po svadbe sme išli k našim. Tí nás však nenechali na pokoji, takže sa nič neudialo a aj keď som už bol skoro v nej, vždy nám proste zaklopali na dvere. Potom sme sa rozviedli, sex sme nemali ani raz.

Môj prvý sex trval päť sekúnd. Skončil sa fackou, pretože to vraj bolelo.

Paradoxne, môj manžel to chcel nechať až na ďalší deň, ale ja som ho donútila zahrať si Kameň, papier, nožnice a vyhrala som.

Domov
Zdieľať
Diskusia