Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2017, 15:36
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Chlapík si vyskúšal simulované pôrodné bolesti a okamžite to oľutoval. Onedlho začal pišťať, kričať a po pár sekundách to musel vzdať

Uložiť Uložené

Trochu pôrodné bolesti podcenil.

Medzi mužmi a ženami sa často objavuje debata o tom, že ženy musia v živote vydržať oveľa viac bolesti, ale ako presvedčiť chlapa o pravdivosti tohto tvrdenia? Študenti na univerzite Lincoln Memorial University dostali nedávno príležitosť vyskúšať si prepracované zariadenie, vďaka ktorému si môže ktokoľvek vyskúšať silu a intenzitu bolesti, ktorú musia ženy zažívať pri pôrode, a Johnny Wade bol jediným študentom ochotným dobrovoľne tento test podstúpiť.

Určite nečakal, že bolesti budú až také intenzívne, pretože spočiatku sa ešte usmieval, ale keď dostal prvé dávky do oblasti svojho rozkroku a brucha, musel ho jeho kamarát dobre držať, aby náhodou nespadol na zem. Po niekoľkých sekundách začal Johnny dokonca hlasno kričať a pišťať, až to napokon nevydržal a vykríkol slovo „pineapple“, čiže v preklade ananás, a my predpokladáme, že práve toto slovo mali študenti dopredu dohodnuté ako výraz, po ktorom treba zariadenie vypnúť. Johnny napokon vydržal pôrodné bolesti len niečo viac ako 20 sekúnd, a tak je zrejme dobré, že rodiť nemusia muži, pretože naša planéta by asi onedlho upadla do obrovskej populačnej krízy.

Domov
Zdieľať
Diskusia