Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2017, 18:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit predstavuje 84 úprimných barov a pridáva aj atmosférický vizuál z Los Angeles

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Speezy sa po spoločnom albume H16 pripomína sólo novinkou, ktorú dopĺňa o videoklip spoza veľkej mláky.

Majk Spirit trávil zimné mesiace za veľkou mlákou, kam sa vybral na zaslúžený oddych po vydaní spoločného albumu H16, ktorý dostal názov SILA. Chalani ho síce vydali ešte v minulom roku, no oficiálna tour začína až teraz, kedy už majú všetci fanúšikovia nabiflené texty a nevedia sa dočkať živých shows. Ešte počas dovolenky stihol Speezy natočiť zopár videoklipov k samotnej spoločnej doske a teraz sme sa dočkali aj úplnej sólo novinky v jeho podaní, o ktorej sa už dlhšie rozpráva, resp. spomína na sociálnych sieťach.

Dnešná skladba dostáva názov #84 a tematicky je pokračovaním samotného spoločného projektu celej crew a tak trochu návratom k časom Ypsilónu. Úprimná výpoveď určite poteší každého fanúšika a pochváliť musíme samotný vizuál. Ten vznikal v Los Angeles pod režisérskou taktovkou Zbyňka Surovca. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú doručil Marek Šurín a vy si teraz môžete vychutnať výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia