Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. apríla 2017, 18:23
Čas čítania 0:26
Dušan Šutarík

Sexy mníška Aubrey Plaza si užíva lesbický sex, nadáva a zvádza všetko, čo dýcha. Tak vyzerá svojrázna komédia v stredovekom kláštore

FILMY A SERIÁLY LESBICKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Mníšky odtrhnuté z reťaze. Bude to zábava?

Komédia The Little Hours nás zavedie až do ďalekého stredoveku. Mníšky Alessandra, Fernanda a Ginevra nie sú práve dokonalou ukážkou kázne a slušnosti. Nadávajú, užívajú si lesbický sex a podliehajú pokušeniu v podobe mladého Massetta - nového sluhu v kláštore. Film nakrútil Jeff Baena a inšpiroval sa pri tom Boccacciovým Dekameronom, klasickým dielom svetovej literatúry. V hlavných úlohách uvidíme Alison Brie, Aubrey Plaza, Davea Franca, Kate Micucci, Nicka Offermana, Johna C. Reillyho či Molly Shannon. Údajne ide o celkom zábavný kúsok, trailer samotný ale pôsobí trochu rozpačito a tuctovo, ale potenciál tam je. Snáď kvalitné obsadenie nevyjde nazmar a dostaneme naozaj vtipnú komédiu. Americká premiéra by sa mala uskutočniť 30. júna 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia