Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2017, 11:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na čo všetko sa môžete tešiť na košickom a bratislavskom krste Pil C-ho albumu HYPE? Prídu špeciálni hostia a zaznie skladba Lost

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Debutové sólo od Pil C-ho už obieha celé Česko aj Slovensko vďaka HYPE Tour, no teraz prichadza čas tento projekt aj patrične pokrstiť.

Od vydania Pil C-ho debutového počinu ubehlo už skoro pol roka, a tak sa dá predpokladať, že majú všetci fanúšikovia HYPE dostatočne napočúvaný a konečne sa môžeme tešiť aj na neodmysliteľňú súčasť vydávania albumu, ktorou sú krsty. Tie sa budú v rámci Slovenska konať už o pár týždňov v metropole východu a tiež hlavnom meste. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli zhrnúť pre vás všetky viac aj menej dôležité informácie a zároveň poodhaliť o čosi viac samotný program, sľubujúci jedinečný zážitok pre každého fanúšika domáceho rapu. Na každej zo zastávok sa objavia aj špeciálni hostia, s ktorými Pil odohrá ich spoločné veci a exkluzívne, teda prvý a poslednýkrát zaznejú aj skladby ako Lost, čo si nemôžeš nechať usjť. 

Prvý krst sa bude konať už v závere apríla - 29.4. v košickej Noise Aréne. Okrem samotných hlavných aktérov, teda Pil C-ho a Špeciála odohrajú plnohodnotné koncerty aj ostravskí Azurit Kingdom v zložení Sergei Barracuda a Pastor, no samozrejme nemôže chýbať ani kolega z CBG Fobia Kid spoločne s Dymerom Surovcom. Východ zakaždým dokáže pri podobných udalostiach dokázať svoju silu a podporu, a tak sme viac než presvedčení, že tomu tak bude aj v tomto prípade. Za všetko hovorí aj skutočnosť, že lístky za zvýhodnenú cenu už zmizli, no zopár tých za pôvodnú cenu 10 eur ešte zostalo. Nájdeš ich na oficiálnej stránke comebackgang.sk, kde si mimochodom môžeš zadovážiť aj V.I.P. verziu za 30 eur, ktorá ti zaručí alko aj nealko občerstvenie, oddelené pohodlné sedenie, kontakt s chalanmi a tiež CD HYPE.

Na čo všetko sa môžete tešiť na košickom a bratislavskom krste Pil C-ho albumu HYPE? Prídu špeciálni hostia a zaznie skladba Lost

Na bratislavský krst, ktorý sa bude konať v MMC, sa môžete tešiť 19.5. a okrem vyššie spomenutných hostí sa na ňom objaví aj Supa. Snáď už môžeme prezradiť aj to, že handlovský dobrý chlapec aktuálne chystá ďalšie sólo a práve na tomto koncerte zanie zopár skladieb, ktoré sa k ostatným dostanú až o pár mesiacov neskôr. Ak si teda chceš zaistiť účasť, nabiehaj na comebackgang.sk, kde nájdeš klasické lístky za zvýhodnených 10 eur a V.I.P. za 40, pričom máš v cene darčeky od partnerov, špeciálne sedenie s najlepším výhľadom, alko aj nealko občerstvenie a podpísaný originál.

Na čo všetko sa môžete tešiť na košickom a bratislavskom krste Pil C-ho albumu HYPE? Prídu špeciálni hostia a zaznie skladba Lost

Pri tomto všetkom nebude už tradične chýbať ani ľadovo namrazený Jägermeister, bez ktorého si akciu podobného rázu už ani nevieme predstaviť a ako ste si už mali možnosť všimnúť, Pil C chystá z jeho tour a krstov aj celovečerný dokument z objektívu šikovného @badko, a tak sa zaručene je na čo tešiť. Vidíme sa!

Domov
Zdieľať
Diskusia