Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2017, 15:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Rok 2019 si pre seba uchmatne Netopierí muž. Vo Warneri plánujú minimálne šesť príbehov s Batmanom

FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

Netopier sa objaví v hranej aj animovanej verzii.

Rok 2019 bude v znamení Batmana. Aspoň sa to tak momentálne zdá. Samozrejme, ešte je priskoro na definitívne tvrdenia, ale informácie naznačujú, že Temný rytier sa bude objavovať na plátnach kín/televíznych obrazovkách pomerne často. A nielen v hranej podobe.

Rok 2019 si pre seba uchmatne Netopierí muž. Vo Warneri plánujú minimálne šesť príbehov s Batmanom
Zdroj: Warner Bros. Pictures

V prvom rade by mal dostať sólovku The Batman s Benom Affleckom (režíruje Matt Reeves). Plánuje sa aj Batgirl pod dohľadom Jossa Whedona a svoju sólovku by mal dostať aj Nightwing. K zoznamu treba pripočítať aj Gotham City Sirens, kde sa opäť objaví Harley Quinn (Margot Robbie) a ďalšie známe ženské postavy univerza. Réžiu obstará David Ayer.

Rok 2019 si pre seba uchmatne Netopierí muž. Vo Warneri plánujú minimálne šesť príbehov s Batmanom
Zdroj: Warner Bros. Animation

Čo sa týka animovaných vôd, tvorcovia by radi sfilmovali komiks Batman: The Long Halloween a ešte jeden (momentálne neznámy) titul. The Long Halloween od Jepha Loeba a Tima Salea je považovaný vôbec za jeden z najpozoruhodnejších a najtemnejších batmanovských príbehov. Všetky tieto informácie sa ale stále oplatí brať s istou dávkou rezervy. Všetci dobre vieme, aké má Warner Bros./DC problémy s budovaním svojho komiksového vesmíru. Či sa teda skutočne všetkých ohlásených projektov dočkáme, zatiaľ s určitosťou nevie asi nikto. Veľa bude nepochybne závisieť aj od toho, ako sa podaria dve najbližšie diela - Wonder Woman a Justice League.

Domov
Zdieľať
Diskusia