Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2017, 12:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Albínske dvojčatá Lara a Mara vtrhli do modelingu ako búrka. Exotická unikátnosť už zaujala aj svetové značky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dvojičky z Brazílie pobláznili svojou krásou celý svet.

Pri pohľade na dvojičky Laru a Maru Bawar by si zrejme nepovedal, že pochádzajú z exotickej Brazílie, ktorá je charakteristická najmä ľuďmi s tmavším pigmentom. Dnes už svetoznáme dvojičky však majú albinizmus, čiže ochorenie spôsobujúce nedostatok kožného pigmentu, a tak sú obe bledé, čo vyznieva zaujímavo pri porovnaní s ich staršou sestrou, ktorá albinizmom netrpí.

Lara a Mara napriek svojmu ochoreniu nesklonili hlavy, ale práve naopak, a ešte minulý rok sa nechali nafotiť švajčiarským fotografom menom Vinicius Terranova, ktorý sa presťahoval zo Švajčiarska do Brazílie a dnes stojí za tým, že 11-ročné dvojičky už stihli podpísať zmluvy so značkami ako Nike, Insanis či Bazaar Kids. Jeho pôvodná séria fotografií s názvom Flores Raras, čiže v preklade vzácne kvety, získala po celom svete obrovskú podporu, a tak sa Lara aj Marou tešia, čo všetko ich v najbližších mesiacoch čaká, pretože svoju kariéru majú skvele rozbehnutú. Ak ťa ich nezvyčajný imidž zaujal, potom určite klikaj aj na ich Instagram, kde síce nemajú milióny sledovateľov, ale myslíme si, že im ani to nebude trvať príliš dlho.

Domov
Zdieľať
Diskusia