Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2017, 8:20
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Maj svoj región i záujmy na Facebooku pod palcom vďaka novej funkcii vo forme rakety

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Stories nezaujali, no vývojári si svoj prešľap pravdepodobne úspešne vyžehlia.

Dôležitou vlastnosťou sociálnych sietí je inovatívnosť a neustály vývoj vpred. Jednak kvôli udržaniu početnej používateľskej základne, ale tiež aj z dôvodu vzbudenia záujmu o nové veci. Nie vždy je jednoduché vymyslieť niečo prelomové a zároveň aj užitočné, no Facebooku sa to tentokrát asi podarilo. Najnovšie sa totiž začala riešiť prichádzajúca funkcia, ktorá sa v samotnej aplikácii objaví pod ikonkou malej šedej rakety v ponukovom menu pod vyhľadávacím poľom. O jej testovaní sme sa dozvedeli z oznámení ľudí s výnimočným prístupom k testovanej záležitosti, no všetko podrobné uviedol redaktor Stan Schroeder na webe mashable.com.

Maj svoj región i záujmy na Facebooku pod palcom vďaka novej funkcii vo forme rakety
Zdroj: Stan Schroeder/Mashable

Čo teda raketka prinesie v blízkej budúcnosti miliónom ľuďom? Podľa odhadov sa užívateľovi po ťuknutí na ňu zobrazí kvantum obsahu charakteristického, resp. spájajúceho sa s lokalitou, kde sa práve nachádza. Systém by mal taktiež brať na ohľad aj hobby a záujmy a podľa toho jednotlivým ľuďom ponúkať príspevky, o ktoré by mali mať väčší záujem ako zvyčajne.

Maj svoj región i záujmy na Facebooku pod palcom vďaka novej funkcii vo forme rakety
Zdroj: Petar Zivković

Čo vy na to?

Domov
Zdieľať
Diskusia