Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 12:26
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Wreck it Ralph bude v pokračovaní rozbíjať celý Internet. Do kín dorazí už o rok!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dvojica režisérov nám prezradila, čo môžeme od pokračovania vydareného videoherného animáku očakávať.

Keď sa v komentároch a článkoch bedáka nad tým, že je málo dobrých filmov podľa videohier, vždy si spomeniem, okrem iného, na sympaťáka Ralpha, ktorý so svojim animovaným dobrodružstvom príjemne zatriasol týmto neštatným subžánrom. Animáku Wreck It Raplh sa v našich končinách dostáva neprávom málo pozornosti, no svojej úlohy sa zhostil dokonale a ukázal, že adaptovať počítačovú hru (dokonca viac počítačových hier naraz) ide aj bez otrockého držania sa svojej predlohy a funguje to.

Wreck it Ralph bude v pokračovaní rozbíjať celý Internet. Do kín dorazí už o rok!
Zdroj: © 2012 - Disney. All Rights Reserved.

Na CinemaCon v Las Vegas Disney nedávno oznámilo nejaké novinky ohľadom pokračovania, ktoré bude niesť trochu krkolomný názov Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2. To asi aby sme vedeli, že ide o dvojku. Hlasov starých známych hrdinov sa opäť zhostia JohnC Rielly (Kong) ako Raplh, Sarah Silverman ako malá Vanellope (A Million Ways to Die in the West), Jane Lynch ako seržantka Calhoun a Jack McBrayer ako Fix-It Felix. Ralph bude teda tentokrát rozbíjať rovno celý internet a jeden z režisérov Rich Moore to okomentoval slovami:

Zobrať známe a obľúbené postavičky a nechať ich preniknúť do rozľahlého sveta Internetu nám dáva nekonečne veľa možností a inšpirácie na nové nápady. Náš produkčný tím vytvoril svet, o ktorom si myslíme, že ho už dobre poznáme, no predstaví nám ho v úplne inom svetle, ako sme zvyknutí."

Wreck it Ralph bude v pokračovaní rozbíjať celý Internet. Do kín dorazí už o rok!
Zdroj: © 2012 Disney. All Rights Reserved.

Táto vízia sa páči aj nám. Internet je fenomén, ktorý výrazným spôsobom ovplyvňuje naše životy a pokiaľ budu mať tvorcovia dostatok fantázie, môže ísť o podobnú pecku ako Inside Out, ktorý pracoval, síce s iným fenoménom, no podobným spôsobom. Druhý z režisérov Phil Johnston dodáva:

Sme nadšení, že budeme znovu pracovať na Ralphovi a jeho priateľoch, ako aj na nových charakteroch, ktoré vám radi predstavíme. V centre diania však zostáva nerozlučná dvojica Ralph a Vannelope, kedysi vydedenci, teraz vďaka vzájomnému priateľstvu dve štastné postavičky z počítačových hier."

Premiéra je stanovená na 9. marca 2018 a my len dúfame, že pôjde o pokračovanie, ktoré dostojí kvalít svojmu staršiemu bratovi a nebude sa niesť v duchu nepodarených animovaných sequelov, ktoré sa nám nejako v poslednom čase dosť kopia.

Domov
Zdieľať
Diskusia