Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Kamarát s kamarátkou zinscenovali žiadosť o ruku v drahej reštaurácii, len aby dostali dezert zadarmo. Internet si ich šikovný trik zamiloval

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Koláčcom zadarmo by sme nepohrdli ani my.

Čo človek neurobí kvôli jedlu zadarmo. Dvaja najlepší kamaráti z amerického Texasu, Cati Domitrovich a Alex Nagle, sa pred pár dňami vydali do drahej reštaurácie, aby si napravili náladu po ťažkom týždni a už dopredu vedeli, že za sladký dezert tentoraz platiť nebudú. Alex vyslal po pár minútach a pohárikoch svoju kamarátku na toaletu a zatiaľ si privolal obsluhu, ktorej povedal, že sa chystá požiadať svoju priateľku o ruku a či by časníci neboli takí zlatí a neodfotili ich. Obsluha samozrejme súhlasila a keďže Alex s Cati boli taký roztomilý pár, v kuchyni už pre nich začali chystať sladký dezert úplne zadarmo. Všetko sa napokon vydarilo, Alex pokľakol aj s prstienkom, Cati povedala áno a všetci hostia reštaurácie veselo tlieskali a tešili sa z toho, že na svete vznikol nový zasnúbený pár. Po pár minútach sa im na stole ocitol créme brulée a čokoládový koláč ako pozornosť podniku a aj keď nešlo o žiadnu obrovskú tortu, menší dezert na koniec nikdy nikoho neurazil.  


Domov
Zdieľať
Diskusia