Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2017, 15:25
Čas čítania 0:00
Barbara Leschingerová

Geniálny 11-ročný chlapec zachraňuje v debutovom traileri skvelo vyzerajúcej drámy atraktívne dievča pred tyranským nevlastným otcom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predčasne vyspelý Henry odhalí nebezpečné tajomstvo o násilí páchanom na spolužiačke a rozhodne sa pomôcť.

Slobodná matka Susan Carpenter (Naomi Watts) pracuje ako servírka a vychováva dvoch synov. Mladší Peter (Jacob Tremblay) je hravé dieťa a 11 ročný malý génius Henry (Jaeden Lieberher) využíva svoju kreativitu naplno. V škole sa mu zapáči spolužiačka Christina Sickleman (Maddie Ziegler), ktorá žije s nevlastným otcom Glennom (Dean Norris), policajtom v susedstve. Henry svojou vnímavosťou zistí, že Christina skrýva tajomstvo spojené s otcom. Je presvedčený o tom, že dievča je v nebezpečenstve a rozhodne sa zostrojiť plán na záchranu. Zaznamená si ho do svojho zápisníka, ktorý však nájde aj jeho matka. Po zistení prekvapujúceho plánu na pomoc sa Susan rozhodne konať a vypátrať pravdu o rodine Sicklemanovcov.

Natáčanie filmu prebiehalo 36 dní a režíroval ho Colin Trevorrow (Jurassic World). Herečka Naomi Watts sa so svojimi filmovými synmi nestretla prvýkrát. S Jaedenom si zahrala v komediálnej dráme St. Vincent a s Jacobom sa zoznámila pri natáčaní hororu Shut in. Pre tanečnicu Maddie Ziegler, známu z hudobných clipov speváčky Sie bude snímka The Book of Henry debutom. Okrem spomínaných hercov sa objavia aj komička Sarah Silverman a herec Lee Pace (Guardians of the Galaxy). Premiéra tejto rodinnej drámy je stanovená na 16. jún 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia