Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 22:50
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Tupaca do Rockandrollovej siene slávy uvedie Snoop Dogg. Zažijeme nostalgickú chvíľku?

HUDBA SNOOP DOGG TUPAC SHAKUR
Uložiť Uložené

7. apríla budú v Brooklyne uvedení do Rockandrollovej siene slávy ďalšie veľké hudobné mená, medzi ktorými nechýba Tupac.

Zosnulý americký raper Tupac sa dočká veľkej pocty, keďže 7. apríla bude v Barclays Center v Brooklyne uvedený spoločne s ďalšími hudobníkmi do Rockandrollovej siene slávy. Stane sa tak jedným z pomerne malého počtu raperov, ktorým sa to podarilo. Do tohto kruhu umelcov ho však neuvedie len tak niekto. Usporiadatelia sa dohodli, že tým vyvoleným by mal byť Snoop Dogg, priateľ 2Paca, s ktorým si toho prežil mnoho. Môžeme teda očakáva silnú nostalgiu a možno aj viac.

Na mysli máme najmä fakt, že na ceremónii by sa mal podľa istých informácii objaviť i Dr. Dre. Ten sa možno odhodlá naživo predviesť populárnu skladbu California Love, pričom by sme sa nečudovali, ak by sa tak stalo v sprievode Tupacovho hologramu (spomeňme si na Coachellu), ale to už pravdepodobne zachádzame ďaleko za hranice predstavivosti. Tak či onak, uvádzanie jedného z najznámejších raperov do Rockandrollovej siene slávy sa určite oplatí sledovať. Preto opakujeme - 7. apríl.

Domov
Zdieľať
Diskusia