Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 18:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dojímavé posledné želania ľudí, ktorí vedeli, že si pre nich smrť príde už čoskoro. Zamyslime sa nad tým, aké problémy pritom každý deň riešime

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mali by sme popremýšľať nad svojimi problémami.

Život je príliš krátky na to, aby sme neustále riešili banálne problémy a zaoberali sa hlúposťami. Hádky si treba vydiskutovať v priebehu niekoľkých minút či hodín a nikdy si nič nenechávať na neskôr, ak to súvisí s rodinou či priateľmi, pretože človek nikdy nevie, či už nebude neskoro. Nasledujúce fotografie zachytávajú množstvo rozdielnych príbehov, ktoré spája jedna vec. Ľudia na záberoch vedia, že ich už onedlho čaká odchod z tohto sveta, a preto sa s ním chceli rozlúčiť vďaka posledným želaniam, ktoré by ich aj ich blízkych ešte posledný raz vedeli urobiť šťastnými. Nech už išlo o babičku, ktorá túžila po poslednej jazde na koni, alebo o slobodného otca, ktorý túžil pred vlastnou smrťou nájsť svojmu malému synovi náhradnú rodinu, všetky tieto príbehy ti poskytnú dostatok informácií na to, aby si trochu porozmýšľaľ o tom, aké zbytočnosti každý deň riešime.

Domov
Zdieľať
Diskusia