Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2017, 11:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Stredoškolskú učiteľku zatkli kvôli drogovému záťahu za 6 miliónov dolárov. Kokaín aj heroín sa s kamarátmi chystala predávať ďalej

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Karla so svojou kamarátkou a jej bratom rozbiehali menší biznis.

Stredoškolskí učitelia si asi aj v Spojených štátoch amerických uvedomujú, že ich platy nedosahujú požadovanú úroveň, a preto si musia privyrábať rôznymi zaujímavými spôsobmi. Karla Alvarez, stále len 28-ročná učiteľka na strednej škole Chestatee Academy v americkom štáte Georgia, chcela svoj pasívny príjem posunúť o zopár úrovní vyššie a nechala sa nahovoriť na to, aby spoločne s kamarátkou Monicou Brito a jej bratom začali predávať a distribuovať drogy. Polícia najskôr vtrhla do domu, v ktorom po chvíli objavili rozsiahly kontraband pozostávajúci zo 61 kilogramov kokaínu, jedného kilogramu heroínu a nemohli chýbať ani dve poloautomatické zbrane, čo ku obvineniam pridalo ďalšiu položku. Celková hodnota nájdených drog mala podľa polície hodnotu približne 6,2-milióna dolárov, ak by všetky narkotiká ženy predali na ulici.

Stredná škola už zverejnila vyhlásenie, že svojim študentom okamžite poskytne bezplatné poradenstvo, ak sa budú chcieť vyrozprávať a správne pochopiť situáciu, v ktorej sa ich pani učiteľka ocitla. Karla od roku 2015 pracovala na pozícii učiteľky a zároveň trénovala aj dievčenský futbalový tím, takže si s mnohými študentmi vytvorila celkom blízky vzťah a je pre nich celkom nepochopiteľné, že by v súkromí predávala drogy za milióny dolárov. Dúfajme, že sa do podobného stavu nedostaneme aj na Slovensku, pretože keby aj naši stredoškolskí pedagógovia začali predávať tvrdé drogy, to by len bola zábava.


Domov
Zdieľať
Diskusia