Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2017, 16:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako to dopadne, keď pastor, rabín a ateista fajčia marihuanu a rozprávajú sa o náboženstve? Zaujímavé myšlienky by ťa mohli pokojne inšpirovať

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Marihuana a traja ľudia s rozdielnymi názormi.

Užívanie marihuany je na Slovensku stále verejným tajomstvom, ale v Spojených štátoch amerických to vyzerá trošku rozdielne. Rekreačné používanie marihuany je hneď v niekoľkých štátoch legálne, a tak si internetoví tvorcovia z kanálu Cut zavolali mimoriadne nezvyčajnú trojicu. Do štúdia sa dostavili rabín, pastor a ateista, dostali do rúk bongo a začali sa rozprávať o tom, aký vplyv má podľa nich marihuana na správanie a ľudský život vo všeobecnosti. Už len samotná kombinácia troch ľudí s diametrálne rozlišnými názormi bola jasným indikátorom, že niekoľko myšlienok bude dosť hlbokých. Marihuana ich celkom pohltila a napokon skonštatovali, že ak majú ľudia drogu užívať a potom sa z nich majú stať lepšie osoby a získajú vďaka tomu nový pohľad na život, potom by sme im v tom nemali brániť a mali to považovať za pozitívnu vec. 

Domov
Zdieľať
Diskusia