Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2017, 15:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nahliadnite do zákulisia akčného sci-fi Ghost in the Shell a spoznajte členov Sekcie 9, špeciálneho útvaru na boj proti hackerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem zaujímavých detailov o niektorých členoch elitného zásahového tímu príde na rad aj ďalšia várka celkom nových záberov.

Príchod snímky Ghost in the Shell, teda hranej adaptácie rovnomennej a zároveň poriadne slávnej japonskej mangy je momentálne už takmer hmatateľný, čoho dôkazom je napríklad aj náš posledný článok, v ktorom sme vám ponúkli celkom podrobný popis prvých dvanástich minút. V dnešnej novinke však rozhodne neostaneme iba pri slovách. Štúdio Paramount Pictures totiž zverejnilo celkom nové video zo zákulisia špeciálneho útvaru menom Sekcia 9, ktorý bol vytvorený kvôli neustále narastajúcim problémom s hackermi. Navyše, okrem viacerých doteraz nevidených záberov sa v ňom dozviete aj niekoľko zaujímavých detailov o členoch Sekcie 9, a to priamo z úst režiséra Ruperta Sandersa či hercov, ako Scarlett Johansson a Pilou Asbæk. Slovenská aj česká premiéra je naplánovaná na 30. marca 2017 a ak sa o snímke chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia