Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 9:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Čo spravili neznámi muži, keď ich Jamie vo vlaku chytil za stehno? Intímne dotyky sprevádzali nechápavé pohľady, ale aj jeden nečakaný záujem

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Muži nečakali jemný dotyk na svojich stehnách.

Pred pár dňami sa na internete objavilo video s jednoduchým konceptom, ktoré za necelý týždeň nazbieralo už viac než 35 miliónov zhliadnutí. Virálne video natočil Jamie Zhu vo vlaku a v praxi išlo len o to, že si sadol vedľa nejakého muža či chlapca, chvíľku sa tváril nenápadne a potom mu položil svoju ruku na stehno. Intímny dotyk od neznámeho muža samozrejme väčšinu mužov na chvíľku rozhodil, keďže jedna skupina z nich reagovala podráždene a druhá zase nechápala, čo sa to okolo nich deje, avšak Jamie zažil aj jednu reakciu, ktorú ani zďaleka neočakával. Pri jednom z chlapcov prišla odveta za jeho ruku na stehno a chlapík vedľa neho zase položil svoju ruku na jeho stehno a hneď mu ho začal hladkať, čo musel Jamie rýchlo zastaviť. Ako by si reagoval ty v prípade, že by ťa niekto vo vlaku chytil podobným spôsobom? Vieme si predstaviť, že na Slovensku by odvážny Jamie dopadol o trochu horšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia